Restaurant Heerle

Bent u op zoek naar een restaurant Heerle? Dan moet u zeker bij Het Ministerie van eten en drinken zijn! Wij zijn gevestigd in Bergen op Zoom, op een kleine afstand van Heerle. Het Pand van Het Ministerie is een voormalig havenpand en dat is te zien aan onze authentieke voorgevel. Hierdoor proeft u al direct de sfeer die past bij ons restaurant. Onze Ministers van gastvrijheid heten u bij binnenkomst van harte welkom, en zullen er alles aan doen om u een heerlijke middag of avond te bezorgen.

Reserveer direct online een tafel bij ons!

Restaurant Heerle | Het Ministerie van eten en drinken staat voor u klaar!

Bij onze Ministeries kunt u een heerlijk 4-gangen diner voor €36,50 verkrijgen en daarbij kunt u een avond vol verrassingen en gezelligheid verwachten. Wij hopen u te mogen ontvangen in één van onze departementen waar we u kunnen laten proeven, ruiken en beleven van onze wisselende culinaire verrassingen, a la carte is uiteraard ook mogelijk!

Wat ons uniek maakt, is dat onze chefs koken met seizoensgebonden streekproducten. Hierdoor is het elke dag een verrassing wat u op uw bord krijgt, en wisselt ons menu razendsnel! Deze liefde voor lokale streekproducten willen we niet alleen doorgeven in ons restaurant, maar in Bergen op Zoom hebben we ook een eigen winkel waar we deze heerlijke producten verkopen. Leuk om als cadeautje te geven, of om thuis nog even na te kunnen genieten natuurlijk!

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op!

Heeft u vragen of wilt u graag meer weten over ons restaurant of onze gerechten? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en helpen u verder. Tot ziens bij Het Ministerie van eten en drinken!

Zuidzijde Haven 39
4611 HC
Bergen op Zoom

0164-820391
etenendrinken@hetministerie.eu

Direct reserveren