Restaurant Hoogerheide

Bent u op zoek naar een restaurant Hoogerheide? Dan moet u een bezoekje aan Het Ministerie van eten en drinken zeker eens overwegen! Ons restaurant is gevestigd in Bergen op Zoom, op een paar kilometer afstand van Hoogerheide. De unieke gevel zorgt er voor dat u direct onze bijzondere sfeer proeft bij binnenkomst. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat u zich bij ons binnen direct op uw gemak voelt. Daarom zorgen wij er altijd voor dat onze ministers van Gastvrijheid (onze obers) het u direct naar uw zin maken.

Wilt u bij ons komen eten? Reserveer dan direct een tafel!

Restaurant Hoogerheide | Kom langs bij Het Ministerie!

Het Ministerie van eten en drinken is al een bijzondere ervaring op zichzelf. Wij hebben geen vaste kaart en serveren wat de dag of het seizoen ons breng. De ministers van Culinaire Zaken (zo noemen we onze chefs) werken met bijzondere streekproducten, die iedere dag kraakvers van onze vaste leveranciers komen. Elke dag is hierdoor een verrassing, waar u ongetwijfeld van zult genieten!

We hebben altijd voldoende keuze aan vlees, vis, of vegetarische gerechten, dus er zit altijd iets voor u tussen. De prijs is daarbij wel altijd hetzelfde. Bij ons kunt u namelijk genieten van een 4-gangen diner voor €36,50! Uiteraard kunt u ook A la Carte bij ons eten, want het gaat bij ons om het genieten.

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen of wilt u graag meer weten over ons restaurant? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder. Tot ziens bij Het Ministerie van eten en drinken!

Zuidzijde Haven 39
4611 HC
Bergen op Zoom

0164-820391
etenendrinken@hetministerie.eu

Direct reserveren