Restaurant in Ossendrecht

Als u op zoek bent naar een restaurant in Ossendrecht, kom dan gezellig naar Bergen op Zoom. In het prachtige centrum bevindt zich namelijk het Departement van het Ministerie van eten en drinken. Een bijzonder pand met authentieke gevel maakt dit een bijzonder restaurant. Als voormalig pakhuis zijn oude elementen bewaard gebleven waardoor er een gezellig sfeer hangt.

Een bijzondere plek waar overheerlijke gerechten vol liefde en passie worden gemaakt. Dit wordt gedaan door onze Ministers van Culinaire zaken. U wordt welkom geheten door onze Ministers van Gastvrijheid en wordt op eigen wijze meegenomen in ons verhaal.

Reserveer online gemakkelijk een tafel. Zo bent u verzekerd van een plekje bij het Ministerie van eten en drinken in Bergen op Zoom.

Menu kaart van het Ministerie van eten en drinken

Het Ministerie van eten en drinken staat bekend om kwaliteit, oog voor detail en aandacht voor haar gasten. Met liefde maken onze ambitieuze en gedreven Ministers de heerlijkste gerechten klaar. Dit zijn variƫrende vis,- vlees- en vegetarische gerechten. Waarna onze vriendelijke bediening u een goed glas wijn hierbij kan adviseren. Al onze producten zijn huisgemaakt en seizoensgebonden. Omdat wij met enkel dagverse producten werken is elk gerecht een feestje.

Tevens bieden wij voor de vegetarische gast en de kinderen een aparte menukaart aan. Geef uw wensen of specialiteiten door bij uw reservering en wij houden hier rekening mee. Heeft u een speciale gelegenheid? Ook dan is het Ministerie de aangewezen plek voor bijvoorbeeld groepsuitjes personeels-, gezins- of teamuitjes.

Route naar restaurant in Ossendrecht

Op ongeveer 15 km afstand van Ossendrecht vindt u in het centrum van Bergen op Zoom onze locatie. Gelegen aan de Zuidzijde Haven 39 te Bergen op Zoom. Via de Scheldeweg is onze locatie makkelijk bereikbaar en parkeren kan in de buurt. Reserveer via onderstaande button een tafel!

Zuidzijde Haven 39
4611 HC
Bergen op Zoom

0164-820391
etenendrinken@hetministerie.eu

Direct reserveren