Restaurant in Steenbergen

Op zoek naar een restaurant in Steenbergen? Zoek dan niet verder! Het restaurant van Het Ministerie van eten en drinken is gevestigd in zowel Bergen op Zoom als in Oud Gastel. Beide departementen laten u een geweldige avond bezorgen. De departementen van Het Ministerie zijn beide gevestigd in authentieke panden en vertellen u een verhaal. Laat u meenemen in dit verhaal onze Ministers van Gastvrijheid. Met passie presenteren onze Ministers u mooie en vooral lekker gerechten.

Reserveer vandaag nog en kom genieten van culinaire gerechten!

Oud Gastel  | Het Ministerie van eten en drinken

Dineren bij het Ministerie is anders dan u gewend bent, bij ons staat kwaliteit en oog voor detail voorop. Met keuze uit een 4-gangendiner kunt u gaan genieten van zowel vis,- vlees,- en vegetarische gerechten. Het Departement Oud Gastel is gelegen in het prachtige centrum. Deze sfeervolle locatie laat u een veelbelovende avond beleven. Mocht u speciale wensen hebben? Geef dit dan tijdig door bij het reserveren. Onze Minister houden hier dan rekening mee. Meer weten over onze gerechten? Neem dan contact op met het Ministerie van eten en drinken Oud Gastel.

Bergen op zoom | Het Ministerie

Bij het Ministerie is er volop keuze. Net zoals in het departement Oud Gastel serveren wij gerechten gemaakt van dagverse streekproducten. Maar net wat het seizoen ons brengt! Hierdoor blijft dineren bij het Ministerie van eten en drinken altijd een verassing. In het centrum van Bergen op Zoom vindt u ons aan de fantastische Zuidzijde Haven. In dit historische pand is er plaats voor 150 gasten. Daarnaast hebben we ook een sfeervolle bar waar u na het diner nog een heerlijk drankje kunt drinken. Meer weten over onze gerechten? Bekijk dan de menukaart op de website of neem contact op met het Ministerie van eten en drinken Bergen op Zoom.

Contact restaurant in Steenbergen

Een reservering plaatsen is zo gedaan! Druk op onderstaande button of neem telefonisch contact op met één van de twee departementen. Heeft u allergieën, wilt u voor grote groepen een aparte kaart of heeft u andere wensen? Geen probleem! Wij zorgen dat u een heerlijke avond beleefd.

Tot snel bij het Ministerie van eten en drinken!

OUD GASTEL
Kerkstraat 2
4751 HN

0165 – 51 81 92
etenendrinken@hetministerie.eu

BERGEN OP ZOOM

Zuidzijde Haven 39
4611 HC
Bergen op Zoom

0164-820391
etenendrinken@hetministerie.eu

Direct reserveren