Restaurant in Wouw

Bent u op zoek naar een restaurant in Wouw? Dan moet u zeker het Ministerie van eten en drinken overwegen! Wij zijn gevestigd in Bergen op Zoom, op een kleine afstand van Wouw. Het Ministerie van eten en drinken is een culinair restaurant gelegen aan de Zuidzijde haven in Bergen op Zoom.  Samen met de gastvrijheid, heerlijke wijnen en culinaire gerechten maken wij, samen met uw gezelschap, uw avond compleet!

Bent u nieuwsgierig wat er op de menukaart staat? Neem dan alvast een kijkje op onze menukaart en laat het water u in de mond lopen! Bent u al direct enthousiast? Reserveer dan nu een tafel via ons online reserveringssysteem op de website.

Restaurant in Wouw | Het Ministerie van eten en drinken

Het Ministerie van eten en drinken is een restaurant voor uiteenlopende doelgroepen en activiteiten. Zo kunt u bij ons terecht voor groepsuitjes personeels-, gezins- of teamuitje. Ook kunnen wij u voorzien op de meest speciale momenten in uw leven zoals een diner voor een doop, communie, verjaardag en-/of bruiloft.

Kinderen vergeten wij bij het Ministerie zeker niet. Voor onze kleinste gasten is alles mogelijk. De minister van Culinaire Zaken zal bij u aan tafel komen om de suggesties en mogelijkheden door te bespreken. Ook de kleintjes zullen smullen van een heerlijke lunch.

Reserveer direct online!

Uiteraard kunt u direct online reserveren, als u benieuwd bent geworden naar onze gerechten. Mochten er nog bijzonderheden zoals bepaalde allergieën of andere wensen zijn, geef dit dan gerust vooraf aan ons door zodat we hier rekening mee kunnen houden bij uw komst. Tot ziens bij het Ministerie van eten en drinken!

Zuidzijde Haven 39
4611 HC
Bergen op Zoom

0164-820391
etenendrinken@hetministerie.eu

Direct reserveren