Restaurant Klundert

Op zoek naar een restaurant Klundert? Kom dan naar het Ministerie van eten en drinken in Oud Gastel! Kom genieten van een uniek concept en wordt gastvrij ontvangen door onze Ministers van Gastvrijheid. Wij gebruiken dagverse, lokale en seizoensgebonden producten. Hierdoor is het voor u elke dag een verassing wat u op uw bord gepresenteerd krijgt. Het Ministerie van eten en drinken is ontstaan uit liefde voor eten. Of u nu wilt lunchen, borrelen of een avond culinair uit eten wilt. Een top avond is wat u gaat beleven in ons restaurant. Gelegen in de gezellige binnenstad van Oud Gastel bevindt zich ons sfeervolle departement.

Reserveer vandaag nog een tafel bij het Ministerie van eten en drinken in Oud Gastel!

Onze ministers van Gastvrijheid staan voor u klaar

Wilt u heerlijk uit eten en genieten van overheerlijke gerechten? Kom dan gezellig naar het Ministerie van eten en drinken. U wordt op onze eigen wijze meegenomen in ons concept. De ministers van Gastvrijheid zorgen ervoor dat u aan niks ontbreekt. Bij ons departement in Oud Gastel is er plek voor 80 gasten. Door middel van verschillende opstellingen zit u altijd gezellig. De gerechten van onze ministers van Culinaire Zaken zijn altijd verrassend. Dit komt door de seizoensgebonden streekproducten die dagelijks vers worden gekocht. Wij bieden altijd vele culinaire keuzes aan, variërend van vlees- , vis- en/of vegetarische gerechten. Bekijk de kaart op de website.

Brabantse gezelligheid bij het Ministerie van eten en drinken

Naast dat u heerlijk kunt dineren en lunchen kunt u ook terecht voor een heerlijke borrel. Genieten van verschillende speciaal bieren of wijnen aan onze sfeervolle bar. Toch een hapje eten erbij? Geen probleem! Onze ministers vertellen u precies welk drankje het beste bij uw gekozen gerecht past. Want bij het ministerie zijn wij liefhebbers van goed eten en drinken. Omdat de gerechten seizoensgebonden zijn en dus regelmatig wisselen, veranderen onze tap bieren mee! Zo drinkt u altijd het perfectie biertje bij dat heerlijke gerecht.

Reserveer bij restaurant Klundert

Kortom, kom genieten van een heerlijke avond bij het Ministerie van eten en drinken in Oud Gastel! Reserveer gemakkelijk via ons online reserveringssysteem. Liever iemand persoonlijk spreken? Neen dan telefonisch contact met ons op via 0165-518192.

Kom gezellig naar het Ministerie van eten en drinken Oud Gastel en kom genieten van een heerlijk diner!

OUD GASTEL
Kerkstraat 2
4751 HN

0165 – 51 81 92
etenendrinken@hetministerie.eu

Direct reserveren