Restaurant Kruisland

Als u op zoek bent naar een restaurant Kruisland, dan is Het Ministerie van eten en drinken precies wat u zoekt! Een uniek concept, 2 prachtige locaties en onwijs culinaire seizoensgebonden gerechten. Dat is wat u kunt verwachten bij Het Ministerie. U vindt het Ministerie in zowel Oud Gastel als in Bergen op zoom. Beide op slechts een paar minuten van Kruisland vandaan. Geniet van heerlijke gerechten voor zowel lunch als diner. Laat u verrassen door onze specialiteiten en fijne sfeer! De Ministers van Gastvrijheid heten u graag welkom in ons restaurant.

Reserveer direct een tafel bij een locatie naar keuze!

Eten bij het Ministerie van eten en drinken

Zoals hierboven benoemd vindt u het Ministerie van eten en drinken vlakbij Kruisland, namelijk in Bergen op Zoom. Daarnaast ook in Oud Gastel. U kunt op beide locaties gaan genieten van verschillende en variërende vlees- , vis- en/of vegetarische gerechten. Denk hierbij aan gerookte zalm en gamba’s maar ook vleesgerechten zoals beenhammetjes en diamanthaas. Kortom, keuze genoeg! Bekijk ons huidige menu op de website. Heeft u allergieën? Hier houden wij natuurlijks rekening mee. Geef deze tijdens het reserveren door en wij zorgen dat u aan niets ontbreekt. Indien nodig stellen wij een apart menu voor u op!

Proef de gezelligheid!

Bij het Ministerie van eten en drinken kunt u genieten van echte Brabantse gastvrijheid. Naast ons heerlijk Bourgondisch 4-gangen diner kunt u ook bij ons terecht voor verschillende speciaalbieren en wijnen. Onze gerechten zijn uitermate geschikt om te combineren met onze bieren en wijnen. Zo wordt borrelen ook nog eens culinair! Met het seizoen veranderen de bieren op onze wisseltappen mee, waarbij u elk seizoen kunt genieten van nieuwe smaken.

Reserveer bij restaurant Kruisland

Twijfel niet langer en laat u verassen door de culinaire gerechten van onze Ministers van culinaire zaken. Onze Ministers van gastvrijheid staan voor u klaar en zorgen dan u aan niets ontbreekt. U kunt via onderstaande knop gemakkelijk en snel een tafel reserveren. Wilt u liever telefonisch reserveren? Bel dan naar onderstaand telefoonnummer van een locatie naar keuze.

Direct reserveren

DEPARTEMENTEN

OUD GASTEL
Kerkstraat 2
4751 HN
0165 – 51 81 92

BERGEN OP ZOOM
Zuidzijde Haven 39
4611 HC
0164 – 82 03 91

HEEFT U VRAGEN?
etenendrinken@hetministerie.eu