Restaurant Moerstraten

Bent u op zoek naar een restaurant Moerstraten? Dan bent u bij Het Ministerie van Eten en Drinken helemaal aan het juiste adres! Wij zijn gevestigd in Bergen op Zoom, op een kleine afstand van Moerstraten. Bij ons is het eten elke dag een verrassing, omdat onze Ministers van Culinaire Zaken (zo noemen wij onze chefs) werken met seizoensgebonden streekproducten. Hierdoor wisselt ons aanbod razendsnel en is ons menu erg gevarieerd.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op of reserveer direct een tafel!

Restaurant Moerstraten | Kom naar Het Ministerie van Eten en Drinken!

Wij zijn een lokaal restaurant met een mooi karakteristiek pand in de binnenstad van Bergen op Zoom. Bij ons kunt u genieten van een heerlijk 4 gangen diner met seizoensgebonden streekproducten. Hierdoor is het bij ons elke dag een verrassing wat er op het menu staat!

Onze locatie in Bergen op Zoom is fantastisch gelegen aan de Zuidzijde Haven. De structuur van de oude haven is nog goed zichtbaar in de straten, en ook ons pand als voormalig pakhuis is nog mooi in tact. Dankzij de mooie gevel, de hoogte en de constructie heeft ons restaurant een prachtige uitstraling. Alleen binnenkomen bij ons is al een beleving op zich! Bij binnenkomst wordt u hartelijk welkom geheten door onze Ministers van Gastvrijheid, en wordt op onze eigen wijze meegenomen in het verhaal, waardoor u een veelbelovende avond tegemoet gaat waar u zeker van zult genieten.

Heeft u vragen? Neem contact op!

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en helpen u verder. Tot ziens bij Het Ministerie van Eten en Drinken!

Zuidzijde Haven 39
4611 HC
Bergen op Zoom

0164-820391
etenendrinken@hetministerie.eu

Direct reserveren