Restaurant Oud Gastel

Sinds 2015 gevestigd; Ons Restaurant Oud Gastel. Wij van Het ministerie van eten en drinken zijn hier van start gegaan met onze unieke formule. Speciaal bedacht en vormgegeven voor het concept: Ministerie.  Het departement in Oud Gastel geeft plaats aan 80 gasten. Afhankelijk van de samenstellingen van onze gasten maken we gebruik van afwisselende opstellingen. Zo kunt u altijd van een ander plekje genieten in ons restaurant.  U word van harte uitgenodigd door onze ministers van Gastvrijheid. Wij nodigen u uit om u geheel op onze eigen wijze mee te laten nemen.

Het Ministerie van Eten en Drinken

Een geheel eigentijdse, stoere en toegankelijke stijl. Dat kunt u verwachten bij een avondje uit bij Het Ministerie van eten en drinken. Daarnaast wordt u gastvrij ontvangen. Vervolgens maken onze culinaire ministers de lekkerste gerechten voor u klaar. Een concept wat u al beleefd zonder te eten. De innovatie en ontwikkeling staan nooit stil. Hierdoor ervaart u altijd de meest unieke gerechten met de meest verse producten. Naast de complete culinaire ervaring A la Carte geniet u ook van een overheerlijk 4-gangen menu! Aller eerst wordt er begonnen met een voorgerecht, vervolgens heeft u de keuze uit een verser eigengemaakte soep van de dag. Gevolgd door een hoofdgerecht met de keuze uit vis, vlees of vegetarisch. Tot slot wordt het 4 gangen diner afgesloten met een dessert.

Voor iedereen | Restaurant Oud Gastel

Het Ministerie van Eten en drinken is er voor iedereen. Met veel keuze uit variërende vlees-, vis- en/of vegetarische gerechten zit er altijd iets bij voor u. Naast het 4-gangen menu is het ook mogelijk a la carte te eten. Genieten staat op nummer één bij onze ministers.

Mocht u speciale wensen hebben? Geen probleem! Eventuele allergieën kunnen ook doorgegeven worden. Wel ontvangen wij deze het liefst één dag voor uw reservering. Zo kunnen wij altijd samen met u het perfecte diner samenstellen.

Reserveer snel!

Wilt u verzekerd zijn van een plekje in ons restaurant Oud Gastel ? Dat doet u door middel van een reservering te plaatsen. Twijfel niet en reserveer alvast online. U kunt uiteraard ook een telefonische reservering doen. Dit kan naar  0165-518192. Laat u verassen door onze ministers en kom deze unieke ervaring beleven bij Het Ministerie van eten en drinken!

OUD GASTEL
Kerkstraat 2
4751 HN

0165 – 51 81 92
etenendrinken@hetministerie.eu

Direct reserveren