Restaurant Poortvliet

Voor een restaurant Poortvliet kunt u ook iets zuidoostelijker rijden, namelijk richting Bergen op Zoom. Op nog geen 20 minuten van Poortvliet vandaan bevindt zich ons restaurant, Het Ministerie van eten en drinken. In dit departement in Bergen op Zoom kunt u gaan genieten van een culinaire avond in geheel eigentijdse stijl. Een stoere, robuuste en historische uitstraling nemen u mee in ons concept. U kunt genieten van gerechten die vol overgave en met passie bereid en geselecteerd zijn. Door gebruik te maken van verste streekproducten is geen dag hetzelfde. Reserveer en kom genieten bij Het Ministerie van eten en drinken. Proef en beleef een fantastische avond!

Het departement Bergen op Zoom

Het restaurant is gelegen in het centrum van Bergen op Zoom. Op een fantastische locatie aan de Zuidzijde Haven. Hier bevindt zich een historisch oud pakhuis waar de kenmerken nog goed zichtbaar zijn. Met trots kunnen wij zeggen dat wij deze uitstraling hebben doorgevoerd en meegenomen in de uitstraling van ons restaurant. Het Ministerie van eten en drinken is een eigentijds concept, waar detail en kwaliteit bovenaan staan. U wordt van harte welkom geheten door onze ministers van Gastvrijheid. U wordt op geheel eigen wijze meegenomen is ons verhaal.

Het Ministerie van eten en drinken

Op de locatie in Bergen op Zoom kunt u in onze eigen stadstuin een heerlijke middag/avond beleven. Dit kan namelijk op ons sfeervol terras ook wel Het buitenhof genoemd. Dit terras is geopend van woensdag tot en met zondag. Naast dineren kunt u bij het Ministerie van eten en drinken ook terecht voor een heerlijke borrel. Van een fris speciaal biertje tot aan smaakvolle cocktails.

Contact restaurant Poortvliet

Reserveren is niet noodzakelijk maar wel handig. Zo bent u verzekerd van een heerlijk plekje. Mocht u met een grotere groep willen dineren, lunchen of borrelen? Dan raden wij u aan een reservering te plaatsen. Dit kan gemakkelijk onderaan deze pagina. Mocht u een vraag hebben of een speciale wens kunt u ons ook telefonische bereiken. U kunt ons bellen op: 0164-820391.

Tot snel bij Het Ministerie van eten en drinken Bergen op Zoom!

Zuidzijde Haven 39
4611 HC
Bergen op Zoom

0164-820391
etenendrinken@hetministerie.eu

Direct reserveren