Restaurant Steenbergen

U zoekt Restaurant Steenbergen? Zoek niet verder! Het ministerie van eten en drinken gevestigd in zowel Bergen op Zoom als Oud  Gastel is het restaurant wat u zoekt! U heeft keus uit 2 geweldige en fantastische locaties. Bij beide locaties staan onze top Ministers voor u klaar!

Oud Gastel | Het Ministerie van eten en drinken

In het mooie centrum van Oud Gastel aan de Kerkstraat bevind zich ons departement. Sinds 2015 van start gegaan met deze unieke formule. Het departement geeft plaats aan ruim 80 plaatsen. Afhankelijk van de samenstelling van onze gasten maken we gebruik van een variërende opstelling. Zo kunt u altijd genieten van een ander plekje in dit prachtige pand. Onze ministers van Gastvrijheid staan voor u klaar!

Restaurant Steenbergen | Kom lang bij het Ministerie!

Liever niet naar Oud Gastel en nog steeds op zoek naar Restaurant Steenbergen? Rijd dan een stukje zuidwaarts en kom naar ons departement in Bergen op Zoom! Gelegen aan de zuidzijde haven staat deze locatie al enige tijd op de kaart. De voormalige haven is in de structuur van de straat tot op heden nog zichtbaar. Door de fantastische constructie, hoogte en gevel van het pand is hier een geweldig restaurant ontstaan. Passend bij de stoere en eigentijdse ambiance die het Ministerie van eten en drinken uitstraalt! Laat u op eigen wijze meenemen en ga een veel beloofde avond tegemoet.

Lokaal |  Contact

Met onze lokale producten maken onze Ministers uitzonderlijke seizoensgebonden gerechten. Zo kunt u genieten van de meest verse producten. Variërend tussen vis,- vlees- en vegetarische gerechten. Twijfel nieten reserveer snel!  U kunt ons telefonisch bereiken of via onze website. Heeft u speciale wensen, geef deze dan tijdig door of vermeld ze duidelijk bij uw reservering online. Zo kunnen onze Ministers samen met u een heerlijk menu samen stellen!

Tot snel bij het Ministerie van eten en drinken!

MINISTERIE OUD GASTEL

Kerkstraat 2
4751 HN
Oud Gastel

0165-518192
etenendrinken@hetministerie.eu

 

MINISTERIE BERGEN OP ZOOM

Zuidzijde Haven 39
4611 HC
Bergen op Zoom

0164-820391
etenendrinken@hetministerie.eu

Direct reserveren