Restaurant streek Bergen op Zoom

Bent u op zoek nar een restaurant streek Bergen op Zoom? Dan bent u bij het Ministerie van eten en drinken in Bergen op Zoom aan het juiste adres! Ons restaurant staat bekend om de gezellige sfeer en de heerlijke gerechten. Onze Ministers van Culinaire Zaken (zo noemen wij onze chefs) koken met seizoensgebonden streekproducten, waardoor onze kaart heel snel varieert. U kunt dus elke week wat anders bij ons eten!

Bent u benieuwd naar onze gerechten? Reserveer dan direct!

Restaurant streek Bergen op Zoom – het Ministerie

Bij onze Ministeries kunt u een heerlijk 4-gangen diner voor €36,50 verkrijgen en daarbij kunt u een avond vol verrassingen en gezelligheid verwachten. Wij hopen u te mogen ontvangen in één van onze departementen waar we u kunnen laten proeven, ruiken en beleven van onze wisselende culinaire verrassingen, a la carte is uiteraard ook mogelijk! Beleef het unieke concept van het Ministerie en geniet samen met uw gezelschap in Bergen op Zoom. C’est la vie! (geniet van het leven!).

Het Ministerie van eten en drinken werkt met en aan topproducten, waar mogelijk van lokale ondernemers en leveranciers.  Zo koopt het Ministerie bij en van de bron. Hierdoor is elke dag is een nieuwe uitdaging voor onze ministers van Culinaire Zaken en ministers van Gastvrijheid, welke zij zeker niet uit de weg zullen gaan. U hoeft niet te kiezen, laat u verrassen door onze suggesties! Wij hopen u graag eens te zien ons restaurant!

Contact opnemen

Bent u enthousiast over ons concept en wilt u direct reserveren voor een lunch, diner of borrel? Reserveren kan via ons online reserveringssysteem op de website of als u liever telefonisch contact wilt opnemen kan dat natuurlijk ook. Wij hopen u graag eens te zien bij onze vestiging in Bergen op Zoom!

Zuidzijde Haven 39
4611 HC
Bergen op Zoom

0164-820391
etenendrinken@hetministerie.eu

Direct reserveren