Restaurant Woensdrecht

Op zoek naar een restaurant Woensdrecht? Rijdt iets noordelijker richting het Ministerie van eten en drinken Bergen op Zoom! Via de Antwerpsestraatweg staat u binnen no-time in het centrum van Bergen op Zoom. In dit historische centrum bevindt zich ons departement. Onze Ministers van gastvrijheid staan voor u klaar en bezorgen u een onvergetelijke avond. Culinaire gerecht gemaakt van seizoensgebonden streekproducten. Allen worden met passie bereid. Met keuze uit verschillende vis,- vlees,- en vegetarische gerechten wordt er een 4-gangen menu samengesteld.

Ervaar een onvergetelijke avond bij het Ministerie van eten en drinken! Reserveer vandaag nog.

Het Ministerie van eten en drinken | Bergen op Zoom

Een uniek, eigentijds en stoer concept. Dat is het Ministerie van eten en drinken. Laat u verassen en meenemen in ons concept. Gegarandeerd dat u een veelbelovende avond tegemoet gaat! We hebben ons restaurant ingedeeld in verschillende gezellige hoeken, waardoor de sfeer en beleving vergroot worden. Van woensdag tot en met zondag kunt u bij ons terecht. In de zomermaanden kunt u komen lunchen/dineren in onze stadstuin. Hier hebben wij een sfeervol terras gecreëerd. Daarnaast hebben wij ook een gezellige bar, waar u na afloop nog kan genieten van een drankje.

Gezelligheid gegarandeerd!

Bij het Ministerie van eten en drinken staat gastvrijheid en gezelligheid bovenaan. Wij zorgen dat u aan niets ontbreekt. Zodat u kunt gaan genieten van een onbezorgde avond. Naast dineren kunt u ook fantastisch lunchen bij het Ministerie. Ook onze lunchkaart in uitgebreid en wordt gemaakt van dagverse producten. Mocht u een speciale gelegenheid hebben? Ook dan heten wij u van harte welkom! Of het nu een doop, communie, verjaardag, groepsuitjes personeels- of teamuitjes zijn, reserveer bij het Ministerie van eten en drinken.

Reserveer bij restaurant Woensdrecht

Reserveer gemakkelijk via onderstaande button of bel even naar: 0164 – 82 03 91. Wij staan voor u klaar! Mocht u speciale wensen of allergieën hebben? Geef dit dan duidelijk door bij uw reservering.

Tot snel bij het Ministerie van eten en drinken Bergen op Zoom!

Zuidzijde Haven 39
4611 HC
Bergen op Zoom

0164-820391
etenendrinken@hetministerie.eu

Direct reserveren