Restaurant Wouw

Op zoek naar een restaurant Wouw? Zoek dan niet verder! Bezoek het Ministerie van eten en drinken. Een culinaire en gezellige ervaring om nooit te vergeten. Beleef het concept door samen met uw vrienden te komen eten in ons restaurant. Zoals wij altijd zeggen: ‘C’est la vie! Geniet van het leven. Met wie komt u genieten?

Reserveer direct online een tafel!

Restaurant Wouw | Kom langs bij Het Ministerie!

Goed om te weten is dat het Ministerie van eten en drinken alleen gebruik maakt van goede producten. Gerechten met producten uit de streek! Proef het verschil. Bent u in de buurt van Oud Gastel? Ook hier vindt u een restaurant van ons. Reserveer snel!

Op de kaart vindt u onze specialiteiten. Daarnaast serveren wij steeds andere gerechten. Zoals eerder gezegd koken wij met streekproducten. Hierdoor weten wij niet altijd wat wij binnenkrijgen. Verrassing gegarandeerd! Bekijk hier de dinerkaart. Ten slotte kunt u in de zomermaanden bij ons terecht voor lunch. Van woensdag tot en met zondag. Van 11.30 tot 16.00.

Ambiance

Niet alleen goed en lekker eten vinden we bij Het Ministerie heel belangrijk, maar ook de hele sfeer in ons restaurant. We willen een bezoekje aan ons echt een beleving maken, zodat de hele ervaring voor u met een positief gevoel bij ons weggaat. Het gaat bij ons dus om goed en lekker eten en drinken, maar ook zeker om gezelligheid!

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over ons restaurant of over onze gerechten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en helpen u verder. We kijken uit naar uw komst bij Het Ministerie van eten en drinken!

Zuidzijde Haven 39
4611 HC
Bergen op Zoom

0164-820391
etenendrinken@hetministerie.eu

Direct reserveren