Restaurants Bergen op Zoom centrum

Bent u op zoek naar restaurants Bergen op Zoom centrum? Dan is het Ministerie van eten en drinken de aangewezen partij voor u! Onze ministers heten u van harte welkom in het restaurant. Ons restaurant is gevestigd gelegen aan de Zuidzijde haven in Bergen op Zoom.

Kijk op onze contactpagina voor verdere informatie over ons restaurant, parkeergelegenheid en de contactgegevens. Bent u eerder nieuwsgierig in de menukaart? Bekijk dan snel de hapjes die deze week op de kaart staan!

Ons pleidooi

Het Ministerie van eten en drinken is ontstaan uit liefde voor eten. Met passie presenteren onze ministers u mooie en vooral lekkere gerechten, welke met vol overgave bereid en geselecteerd zijn. De kracht van het Ministerie bestaat uit streekeigen en dagverse producten, welke gebruikt worden voor de gerechten. Hierdoor kunt u elke dag iets anders op uw bord verwachten.

Dineren bij het Ministerie is anders dan u gewend bent, bij ons staat kwaliteit en oog voor detail voorop. Onze ministers weten waar ze over praten en van kiezen maken zij geen punt. Zo bieden wij u een 4-gangendiner aan voor een vast bedrag van €36,50 per persoon. U kunt ook bij ons terecht voor een hapje en een drankje. Zo wordt borrelen ook nog eens culinair!

Reserveren | Restaurants Bergen op Zoom centrum

Via ons online reserveringssysteem kunt u een tafel reserveren. Mocht u liever telefonisch willen reserveren is dat zeker ook een mogelijkheid. U bent natuurlijk van harte welkom als u gewoon binnen wilt komen stappen maar wij raden aan van te voren te reserveren. Wij ontvangen u graag in ons restaurant en hopen u een unieke beleving mee te mogen geven.

Zuidzijde Haven 39
4611 HC
Bergen op Zoom

0164-820391
etenendrinken@hetministerie.eu

Direct reserveren