Restaurants Bergen op Zoom en omgeving

Bent u op zoek naar restaurants Bergen op Zoom en omgeving? Dan is Het Ministerie van eten en drinken de ideale plek voor u! Bij ons is het elke dag een verrassing wat u op uw bord krijgt, want onze ministers van Culinaire Zaken (zo noemen wij onze chefs) werken met seizoensgebonden streekproducten. Hierdoor kunt u bij ons elke dag iets anders op uw bord verwachten en valt er volop te kiezen van onze menukaart.

Benieuwd naar wat wij te bieden hebben? Reserveer direct online!

4 gangendiner of À la carte

Bij Het Ministerie van eten en drinken is alles mogelijk. Wij hebben een uitgebreide kaart met seizoensgebonden streekproducten. Onze gerechten variëren dus erg snel. Bij ons geniet u al van een samengesteld 4 gangendiner voor €36,50 maar natuurlijk is het ook mogelijk om van de kaart te kiezen. Houdt u van verrassingen? Onze ministers stellen graag een verrassingsmenu voor u samen!

Naast lekkere gerechten hebben wij ook een uitgebreid aanbod aan speciaal bieren en lekkere wijnen. Zo heeft u naast een heerlijke maaltijd ook een heerlijk drankje. Bent u op zoek naar het lekkerste biertje of wijntje bij een bepaald gerecht? Twijfel niet en vraag het onze ministers. Ze geven u graag advies.

Kom bij ons langs!

Of u nu wilt komen dineren, lunchen of borrelen, het is allemaal mogelijk bij Het Ministerie van eten en drinken. Kom onze gezellige sfeer en heerlijke gerechten zelf proeven en reserveer direct een tafel online! Als u nog vragen of specifieke wensen heeft kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Heeft u of uw gezelschap bijvoorbeeld een allergie voor een bepaald product? Geef het uiterlijk een dag van tevoren aan ons door en wij houden hier rekening mee. We zien u graag in ons restaurant!

Zuidzijde Haven 39
4611 HC
Bergen op Zoom

0164-820391
etenendrinken@hetministerie.eu

Direct reserveren