Restaurants in Bergen op Zoom

Bent u op zoek naar restaurants in Bergen op Zoom? Dan bent u bij Het Ministerie van eten en drinken aan het juiste adres! Bij ons is het eten elke dag een verrassing, omdat onze Ministers van Culinaire Zaken (zo noemen wij onze chefs) werken met seizoensgebonden streekproducten. Hierdoor wisselt ons aanbod razendsnel en is ons menu erg gevarieerd.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op of reserveer direct een tafel!

Restaurants in Bergen op Zoom – Het Ministerie van eten en drinken

Wij zijn een lokaal restaurant met een mooi karakteristiek pand in de binnenstad van Bergen op Zoom. Bij ons kunt u genieten van een heerlijk 4 gangen diner met seizoensgebonden streekproducten. Hierdoor is het bij ons elke dag een verrassing wat er op het menu staat!

Onze locatie in Bergen op Zoom is fantastisch gelegen aan de Zuidzijde Haven. De structuur van de oude haven is nog goed zichtbaar in de straten, en ook ons pand als voormalig pakhuis is nog mooi in tact. Dankzij de mooie gevel, de hoogte en de constructie heeft ons restaurant een prachtige uitstraling. Alleen binnenkomen bij ons is al een beleving op zich! Bij binnenkomst wordt u hartelijk welkom geheten door onze Ministers van Gastvrijheid, en wordt op onze eigen wijze meegenomen in het verhaal, waardoor u een veelbelovende avond tegemoet gaat waar u zeker van zult genieten.

Liefde voor lokaal

Inmiddels is het wel duidelijk dat wij houden van lokale producten, maar u hoeft niet alleen bij ons te komen eten om hier van te kunnen genieten. In Bergen op Zoom hebben we namelijk naast ons restaurant ook een eigen winkel, waar u de heerlijke streekproducten kunt kopen. Lekker om thuis nog even na te kunnen genieten, of om cadeau te geven!

Zuidzijde Haven 39
4611 HC
Bergen op Zoom

0164-820391
etenendrinken@hetministerie.eu

Direct reserveren