Restaurants in Oudenbosch

Als u op zoek bent naar leuke restaurants in Oudenbosch, rijdt dan iets oostelijker richting Oud Gastel. Hier vindt u één van de twee departementen van het Ministerie van eten en drinken. Waan u in ons unieke concept, boordevol fantastische gerechten. Onze Ministers van Culinaire zaken maken vol passie de meest lekker gerechten voor u klaar. U wordt bij binnenkomst gastvrij ontvangen door onze ministers van Gastvrijheid. Zij brengen u naar één van de vele leuke plekjes in ons restaurant. Het restaurant is gelegen in een uniek pand in de binnenstad van Oud Gastel. Een plek waar u een veel beloofde avond tegemoet zult gaat.

Wilt u alvast reserveren? Dat kan gemakkelijk online via de website.

Het Ministerie van eten en drinken Oud Gastel

Het Ministerie van eten en drinken is een restaurant voor uiteenlopende doelgroepen en activiteiten. Zo kunt u bij ons terecht voor bijvoorbeeld groepsuitjes  zoals personeels-, gezins- of teamuitjes.  Daarnaast kunt bij ons komen genieten van culinaire hapjes, een fris speciaal biertje of een smaakvolle cocktail.

Ook bieden wij u een uitgebreide menukaart aan. Het verrassende aan onze menukaart is dat deze erg variërend is. Dit komt omdat wij uitsluitend gebruik maken van streek,- en seizoensgebonden gerechten. Hierdoor is het altijd een feest wat u op uw bord geserveerd krijgt. Heeft u wellicht speciale wensen of allergieën? Geen probleem voor het Ministerie van eten en drinken! Onze Ministers stellen samen in overleg met u een speciaal menu samen. Geef dit duidelijk door bij uw reservering.

Contact restaurants in Oudenbosch

Kortom, wilt u genieten van unieke gerechten? Of wilt u gewoon een leuke avond? Kom dan naar het Ministerie van eten en drinken in Oud Gastel. Op slechts 10 minuten rijden van Oudenbosch kunt u komen genieten van de lekkerste en meest variërende vis,- vlees- en vegetarische gerechten. Reserveer gemakkelijk via onderstaande knop. Liever iemand persoonlijk spreken? Plaats dan een telefonische reservering.

OUD GASTEL
Kerkstraat 2
4751 HN

0165 – 51 81 92
etenendrinken@hetministerie.eu

Direct reserveren