Restaurants omgeving Bergen op Zoom

Bent u op zoek naar restaurants omgeving Bergen op Zoom? Dan bent u bij Het Ministerie van eten en drinken aan het juiste adres. Het Ministerie van eten en drinken is namelijk gelegen aan de Zuidzijde haven in Bergen op Zoom en is hierdoor de ideale locatie voor een heerlijk diner. Wanneer u ons restaurant binnenloopt voelt u zich direct welkom!

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen in onze vestiging in Bergen op Zoom? Twijfel dan niet om contact op te nemen met één van onze medewerkers. Tijdens uw bezoek aan Het Ministerie van eten en drinken wordt op onze eigen wijze meegenomen in ons verhaal, waardoor u een veelbelovende avond tegemoet gaat waar u zeker van zult genieten!

Lekker loyaal bij Het Ministerie van eten en drinken

‘Ben loyaal, koop lokaal’ is een uitspraak die u steeds vaker hoort. Het Ministerie is hier volledig op toegespitst. Wij weten waar onze producten vandaan komen en hoe deze verwerkt worden tot op het bord. Zo weet u altijd wat u bij ons eet en drinkt.

Bij het Ministerie is elke dag een verrassing, doordat onze ministers van Culinaire Zaken werken met seizoensgebonden streekproducten, hierdoor kunt u elke dag iets anders op uw bord verwachten en is er geen vaste kaart aanwezig. Wij werken met en aan topproducten, waar mogelijk van lokale ondernemers en leveranciers. Zo koopt het Ministerie bij én van de bron.

Reserveren bij restaurants omgeving Bergen op Zoom

Bent u enthousiast over ons concept en wilt u direct reserveren voor een lunch, diner of borrel? Reserveren kan via ons online reserveringssysteem op de website of als u liever telefonisch contact wilt opnemen kan dat natuurlijk ook.

Reserveren is bij Het Ministerie van eten en drinken niet noodzakelijk, maar wij raden wel aan om het te doen. Wij hopen u graag eens te zien bij onze vestiging in Bergen op Zoom!

Zuidzijde Haven 39

4611 HC
Bergen op Zoom

0164-820391
etenendrinken@hetministerie.eu

Direct reserveren