Steenbergen eten

Wilt u graag in Steenbergen eten? Kom dan gezellig naar het Ministerie van eten en drinken in Bergen op Zoom. Via de A4 staat u in no-time in het centrum van Bergen op Zoom. In deze historische binnenstad is ons departement gevestigd. Culinair eten, heerlijk lunchen, gezellig borrelen en een top avond beleven? Daar zorgen de Ministers van gastvrijheid voor. Zij zorgen ervoor dat u aan niets ontbreekt. Maar naast het departement in Bergen op Zoon hebben wij in het centrum van Oud Gastel ons 2e restaurant gevestigd. Hetzelfde concept, dezelfde culinaire gerechten en net zo gezellig eten!

Reserveer bij Bergen op Zoom of Oud Gastel en laat u verassen door de ministers van Gastvrijheid!

Departement Bergen op Zoom

Onze ministers van Gastvrijheid heten u van harte welkom bij het Ministerie in Bergen op Zoom. Zij zullen u meenemen in ons unieke concept. Zo zult u zeker een veelbelovende avond tegemoet gaan. Er is plek voor 150 gasten en daarnaast hebben wij voldoende ruimte aan de bar. Hier kunt u gezellig een borrel doen. Want naast lunchen en dineren is het Ministerie van eten en drinken uitermate geschikt voor een gezellig borrel. Kom genieten van een speciaal biertje, een frisse wijn of een smaakvolle cocktail. Onze Ministers vertellen u hier graag meer over. U kunt telefonisch reserveren via 0164-820391.

Departement Oud Gastel

In de binnenstad van Oud Gastel zit ons 2e departement. De mooiste gerechten worden geserveerd in ons gezellige restaurant. De locatie is iets kleiner dan Bergen op Zoom en biedt ruimte aan 80 gasten. Met keuze uit verschillende vlees- , vis- en/of vegetarische gerechten hoeft u niet te kiezen, laat u verrassen door onze suggesties! De 2 locaties hebben ieder een eigen karakter, dus het is de zeker de moeite waard om de beide departementen eens te bezoeken en te genieten van de heerlijke Ministerie gerechten!

Reserveer voor Steenbergen eten!

Geniet van de sfeer van ons restaurant, het lekkere eten en drinken, maar geniet vooral van uw eigen gezelschap! U kunt gemakkelijk reserveren onderaan de pagina. Wij hopen u graag eens te zien bij één van onze restaurants. Tot snel!

OUD GASTEL
Kerkstraat 2
4751 HN
0165 – 51 81 92

BERGEN OP ZOOM
Zuidzijde Haven 39
4611 HC
0164 – 82 03 91

HEEFT U VRAGEN?
etenendrinken@hetministerie.eu

Direct reserveren