Steenbergen restaurant

Als u op zoek bent naar Steenbergen restaurant, dan is het Ministerie van eten en drinken wellicht het restaurant dat u zoekt. Een unieke formule met culinaire gerechten die vol overgave en passie worden bereid. De Ministers van Culinaire zaken maken variƫrende vis,- vlees- en vegetarische gerechten voor u klaar.

Op twee fantastische locaties in de binnenstad kunt u gaan genieten van overheerlijke gerechten. U vindt ons in zowel Oud Gastel als in Bergen op Zoom. We hebben onze beide restaurants ingedeeld in verschillende gedeeltes met leuke zithoeken, waardoor de sfeer en beleving vergroot worden. De Ministers van Gastvrijheid ontvangen u met open armen. We zullen u meenemen in ons verhaal waardoor u een veelbelovende avond tegemoet gaat.

Reserveer direct een tafel via onze website.

Liefde voor eten & oog voor detail

Houdt u van lekker eten, verse producten en gerechten die met liefde en passie worden gemaakt en geserveerd? Dan bent u bij het Miniserie van eten en drinken helemaal op de juiste plek! Het Ministerie is een sfeervol en gastvrij restaurant, gelegen op 2 fantastische locaties. De seizoens producten komen bij lokale leveranciers vandaan en zijn altijd dagvers. Doordat wij met seizoensgebonden ingrediƫnten werken, kunnen wij onze creativiteit helemaal kwijt in onze gerechten en krijgt u keer op keer een nieuwe verrassing op tafel.

Dankzij de oprechte gastvrijheid van de Ministers van Gastvrijheid en de kwalitatief goede gerechten, kan iedereen zich op zijn of haar gemak genieten van een leuke avond of middag uit. Want naast 4-gangen menu kunt u bij ons ook heerlijk culinair borrelen en lunchen. Het Ministerie van eten en drinken is daarnaast ook de perfecte plek voor uiteenlopende doelgroepen en activiteiten.

Contact Steenbergen restaurant

Voor een bijzondere ervaring nodigen wij u van harte uit lekker te komen eten en drinken bij het Ministerie van eten en drinken. U kunt hieronder direct een tafel reserveren. Uiteraard kunt u bij ons ook een telefonische reservering plaatsen. U vindt hieronder de contactgegevens van onze Departementen.

MINISTERIE OUD GASTEL
Kerkstraat 2
4751 HN
Oud Gastel

0165-518192
etenendrinken@hetministerie.eu

MINISTERIE BERGEN OP ZOOM
Zuidzijde Haven 39
4611 HC
Bergen op Zoom

0164-820391
etenendrinken@hetministerie.eu

Direct reserveren