Terras Bergen op Zoom

Zoekt u een terras Bergen op Zoom om gezellig met uw gezelschap een drankje te doen? Dan bent u bij Het Ministerie van eten en drinken aan het juiste adres. Bij het Ministerie van eten en drinken is het elke dag een verrassing, doordat onze ministers van Culinaire Zaken (zo noemen wij onze chefs) werken met seizoensgebonden streekproducten. Hierdoor kunt u elke dag iets anders verwachten!

Bent u benieuwd wat er dit keer op de menukaart staat? Twijfel dan niet om alvast een kijkje te nemen. Wilt u direct reserveren? Dat kan, via ons online reserveringssysteem op de website.

Het Ministerie van eten en drinken is voor iedereen

Het Ministerie van eten en drinken is een restaurant voor uiteenlopende doelgroepen en activiteiten. Zo kunt u bij ons terecht voor groepsuitjes personeels-, gezins- of teamuitje. Ook kunnen wij u voorzien op de meest speciale momenten in uw leven zoals een diner voor een doop, communie, verjaardag en-/of bruiloft.

Kinderen vergeten wij bij het Ministerie zeker niet. Voor onze kleinste gasten is alles mogelijk. De minister van Culinaire Zaken zal bij u aan tafel komen om de suggesties en mogelijkheden door te bespreken. Ook de kleintjes zullen smullen van een heerlijke lunch.

Vragen over terras Bergen op Zoom

Wilt u graag even telefonisch contact met één van onze ministers? Bent u op zoek naar onze adressen? Heeft u een specifieke vraag? Twijfel dan niet om contact met één van onze medewerkers op te nemen. Wij staan voor u klaar en helpen graag verder!

We hebben in het departement Bergen op Zoom verschillende hoeken kunnen creëren waardoor de beleving en sfeer wordt vergroot. Er is naast onze 150 zitplaatsen voldoende ruimte voor een goed drankje aan de bar, daarbij kan er ook aan de bar heerlijk gegeten worden.

Zuidzijde Haven 39
4611 HC
Bergen op Zoom

0164-820391
etenendrinken@hetministerie.eu

Direct reserveren