Uit eten Bergen op Zoom

Wilt u uit eten Bergen op Zoom? Kom dan culinair genieten bij Ministerie van eten en drinken! Ministerie van eten en drinken is gelegen aan de Zuidzijde haven in Bergen op Zoom en is de unieke locatie voor een uniek diner. U kunt bij ons culinair genieten van de mooiste en lekkerste gerechten. Bovendien hebben werken wij met seizoen producten, dus u kunt elke dag iets anders op uw bord verwachten.

U heeft bij ons keuze uit vele culinaire gerechten met vlees, vis en/of vegetarisch. U kunt deze gerechten van onze wisselende kaart bestellen maar het is ook mogelijk om voor een 4-gangendiner voor maar €36,50 te kiezen. Bent u benieuwd wat wij momenteel serveren? Neem dan alvast een kijkje op de menukaart.

Ook kunt u direct een reservering maken via de website.

Échte Brabantse gastvrijheid – Het Ministerie van eten en drinken

Bij ons kunt u genieten van de echte Brabantse gastvrijheid. Bovenop ons overheerlijk bourgondisch 4-gangen diner kunt u ook genieten van diverse specialiseren of wijnen. Wilt u een passend biertje of wijntje bij uw gerecht? Onze medewerkers delen hun passie graag met u en adviseren u met alle liefde over welke wijn of bier bij het gerecht past!

Graag heten wij u welkom in ons restaurant! We zullen u meenemen in ons verhaal waardoor u een veelbelovende avond tegemoet gaat. We hebben ons restaurant ingedeeld in verschillende gedeeltes met hoeken waardoor de sfeer en beleving vergroot worden.

Reserveren – Uit eten Bergen op Zoom

Reserveren is bij ons niet noodzakelijk, maar we raden het (zeker met grotere groepen) wel aan. Wij willen u natuurlijk niet teleurstellen wanneer er geen plaats is. Reserveren kan telefonisch of via onderstaande button via ons reserveringssysteem. Onze ministers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Graag verwelkomen wij u voor een heerlijk diner en een goed glas wijn!

Zuidzijde Haven 39
4611 HC
Bergen op Zoom

0164-820391
etenendrinken@hetministerie.eu

Direct reserveren