Uit eten in Bergen op Zoom

Wilt u graag lekker uit eten in Bergen op Zoom? Dan bent u bij Het Ministerie van eten en drinken aan het juiste adres. Het Ministerie van eten en drinken is een culinair restaurant gelegen aan de Zuidzijde haven in Bergen op Zoom.  Samen met de gastvrijheid, heerlijke wijnen en culinaire gerechten maken wij, samen met uw gezelschap, uw avond compleet!

Wilt u alvast het water in uw mond doen lopen? Bekijk dan alvast onze menukaart! Bent u al direct enthousiast? Reserveer dan nu een tafel via ons online reserveringssysteem op de website.

Voor ieder wat wils – 4-gangen diner of a la carte

Bij Het Ministerie van eten en drinken hebben wij voor iedere gast iets wils. U kunt genieten van een heerlijk 4-gangen diner voor maar €36,50, maar u kunt ook kiezen voor a la carte. Een ding is zeker, bij Het Ministerie van eten en drinken gaat u sowieso een avond vol verassingen en gezelligheid te gemoed!

Wij hopen u te mogen ontvangen in één van onze departementen waar we u kunnen laten proeven, ruiken en beleven van onze wisselende culinaire verrassingen! Beleef het unieke concept van Het Ministerie en geniet samen met uw gezelschap in Bergen op Zoom.

Reserveren voor uit eten Bergen op Zoom

Jong of oud, eten of drinken, dineren of borrelen, alles kan bij Het Ministerie van eten en drinken, niks is ons te gek! Onze ministers staan graag voor u klaar! Geniet van de sfeer van ons restaurant, het lekkere eten en drinken, maar geniet vooral van uw eigen gezelschap!

Wij bieden u zeker weten een veelbelovende avond. Het enige wat u hoeft te doen is te reserveren via ons online reserveringssysteem en wij verzorgen de rest. Wij zien u graag in ons restaurant verschijnen!

Zuidzijde Haven 39

4611 HC
Bergen op Zoom

0164-820391
etenendrinken@hetministerie.eu

Direct reserveren