Uit eten in Halsteren

Wilt u graag uit eten in Halsteren? Wat dacht u van Bergen op Zoom? Op slechts 10 minuten van Halsteren bevindt zich in het centrum van Bergen op Zoom het Departement van het Ministerie van eten en drinken. Door de bijzondere gevel, de hoogte en de constructie hebben we er een fantastisch restaurant van kunnen maken met respect voor de locatie en het voormalige pakhuis.

Kortom, de perfecte plek om even lekker uit eten te gaan. De gerechten zijn divers, uniek en bereid met passie. De Ministers van Culinaire zaken maken van ieder gerecht een feestje. U wordt hartelijk welkom geheten door onze ministers van Gastvrijheid en wordt op onze eigen wijze meegenomen in ons verhaal.

Reserveer direct een tafel
en wees verzekerd van een veel beloofde avond bij het Ministerie van eten en drinken in Bergen op Zoom.

Uniek, dagvers en variƫrend eten bij het Ministerie

Als doel hebben wij elke gast een onvergetelijke avond te bezorgen. Dit in zowel lekker en uitgebreid eten als in sfeer en ambiance. De Ministers van Gastvrijheid staan voor u klaar met oprechte aandacht en ook ruime kennis van wijnen. Zo wordt uw avond uit eten een complete sensatie van smaak en klasse.

Wij weten als geen ander dat er voor iedere smaak een geschikte gelegenheid is. Maar als u van lekker eten en dagverse producten houdt, zit u bij het Ministerie van eten en drinken helemaal goed! Alle gerechten worden met liefde en passie bereidt en geserveerd. U kunt komen genieten van variƫrende vis,- vlees- en vegetarische gerechten. In de keuken worden, onder bezielende leiding van onze Ministers van Culinaire zaken, de meest lekkere gerechten bereidt.

Reserveer om te gaan uit eten in Halsteren

Bent u klaar om een avond te gaan genieten van lekker eten en een gezellige sfeer? Reserveer dan een tafel bij het Ministerie van eten en drinken! Wilt u iemand persoonlijk spreken of heeft u vragen? Dan kunt u ons telefonisch bereiken op 0164-820391.

Tot ziens bij het Ministerie van eten en drinken!

Zuidzijde Haven 39
4611 HC
Bergen op Zoom

0164-820391
etenendrinken@hetministerie.eu

Direct reserveren