Uit eten in Wouw

Wilt u graag uit eten in Wouw? Dan moet u bij Het Ministerie van eten en drinken zijn! Wij zijn gevestigd in Bergen op Zoom, op een kleine afstand van Wouw. Bij het Ministerie van eten en drinken is het elke dag een verrassing, doordat onze ministers van Culinaire Zaken (zo noemen wij onze chefs) werken met seizoensgebonden streekproducten. Hierdoor kunt u elke dag iets anders verwachten!

Bent u benieuwd wat er dit keer op de menukaart staat? Twijfel dan niet om alvast een kijkje te nemen. Wilt u direct reserveren? Dat kan, via ons online reserveringssysteem op de website.

Uit eten in Wouw | Kom naar het Ministerie van eten en drinken

Naast ons Ministerie 4-gangen diner is er uiteraard ook de mogelijkheid om à la Carte te dineren. Alle gerechten van het 4-gangen diner zijn los te bestellen en er zijn verschillende bijgerechten toe te voegen aan uw diner. Onze ministers kunnen u hierin begeleiden en adviseren. De ministers kunnen ook voor u kiezen, waardoor u bij ons een culinaire verrassing op uw bord kunt verwachten.

Ook wanneer u last heeft van allergieën kunt u bij ons terecht. Wij ontvangen uiterlijk één dag voor de reservering uw specifieke wensen. Hierdoor kunnen wij samen met u een perfect diner samenstellen.

Bij een goede maaltijd hoort uiteraard ook een goed glas wijn of een lekker biertje. Daarom hebben wij ook een uitgebreide drankkaart. Vraag gerust aan onze bediening welke drank goed past bij uw gerechten.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Bij vragen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Ook kunt u uiteraard direct online reserveren. We kijken uit naar uw komst bij Het Ministerie van eten en drinken!

Zuidzijde Haven 39
4611 HC
Bergen op Zoom

0164-820391
etenendrinken@hetministerie.eu

Direct reserveren