Uit eten kerst Brabant

Wilt u graag uit eten kerst Brabant? Dan bent u bij Het Ministerie van eten en drinken zeker aan het juiste adres! Wij hebben speciaal voor de kerstdagen weer een heerlijk kerst arrangement samengesteld, waarbij u genoeg keuze heeft tussen verschillende gerechten. Zo kan iedereen bij ons komen genieten! We zorgen niet alleen dat het eten op en top is, maar we creëren graag een beleving bij onze gasten. Daarom is ons restaurant helemaal in de kerst stemming aangekleed.

Reserveer daarom direct zodat u zeker bent van een plekje bij ons tijdens de kerstdagen!

Uit eten kerst Brabant | Het Ministerie van Eten en drinken

Ons restaurant is ontstaan vanuit passie voor eten en liefde voor lokaal. Daarom koken onze chefs ook uitsluitend met seizoensgebonden streekproducten. Dineren bij het Ministerie is anders dan u gewend bent, bij ons staat kwaliteit en oog voor detail voorop. Onze ministers weten waar ze over praten en van kiezen maken zij geen punt. Naast een heerlijk kerst gerecht, kunt u uiteraard ook bij ons terecht voor bijpassende wijn of een goed biertje. Vraag gerust om advies bij onze Ministers van Gastvrijheid (onze bediening)!

Liefde voor lokaal

Omdat wij helemaal gek zijn op streekgebonden producten, hebben we in Bergen op Zoom behalve een restaurant ook onze eigen streekwinkel. Hier kunt u de streekproducten kopen om zo thuis nog eens na te kunnen genieten. Ook erg leuk om cadeau te geven in combinatie met bijvoorbeeld een cadeaubon van Het Ministerie!

Reserveer direct of neem contact op!

Bij vragen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en helpen u verder. Ook als u speciale wensen heeft of als er allergieën zijn dan kunt u dit uiteraard doorgeven zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Mocht u bij ons willen komen eten tijdens de kerstdagen, dan raden wij u aan om zo snel mogelijk te reserveren zodat u zeker bent van een plekje. Tot ziens bij Het Ministerie van Eten en Drinken!

Direct reserveren

Kerstborrel op een super vette locatie!

Ook dit jaar transformeren wij ons restaurant in Bergen op Zoom weer om tot een mega Kerst Experience.

Het Ministerie van Eten en Drinken is de ideale locatie bij uitstek om eindejaarsborrels en/of diners te organiseren. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bekijken.

Graag ontvangen wij u en uw collega’s in een sfeervolle kerstambiance aan de Zuidzijde Haven 39 in Bergen op Zoom.