Uit eten omgeving Bergen op Zoom

Wilt u graag uit eten omgeving Bergen op Zoom? Kom dan zeker eens langs bij Het Ministerie van eten en drinken! Bij ons is het eten elke dag een verrassing, omdat onze Ministers van Culinaire Zaken (zo noemen wij onze chefs) werken met seizoensgebonden streekproducten. Hierdoor wisselt ons aanbod razendsnel en is ons menu erg gevarieerd.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op of reserveer direct een tafel!

Uit eten omgeving Bergen op Zoom – Kom langs bij Het Ministerie

Bij onze Ministeries kunt u een heerlijk 4-gangen diner voor €36,50 verkrijgen en daarbij kunt u een avond vol verrassingen en gezelligheid verwachten. Wij hopen u te mogen ontvangen in één van onze departementen waar we u kunnen laten proeven, ruiken en beleven van onze wisselende culinaire verrassingen, a la carte is uiteraard ook mogelijk!

De sfeer die wij van binnen aan u over willen brengen, is zelfs vanaf buiten al te zien. Ons karakteristieke pand aan de Zuidzijde Haven, heeft nog de kenmerken van de voormalige haven, waardoor het pand een hele unieke uitstraling heeft.

Liefde voor lokaal

Inmiddels is het wel duidelijk dat wij houden van lokale producten, maar u hoeft niet alleen bij ons te komen eten om hier van te kunnen genieten. In Bergen op Zoom hebben we namelijk naast ons restaurant ook een eigen winkel, waar u de heerlijke streekproducten kunt kopen. Lekker om thuis nog even na te kunnen genieten, of om cadeau te geven!

Zuidzijde Haven 39
4611 HC
Bergen op Zoom

0164-820391
etenendrinken@hetministerie.eu

Direct reserveren