Uit eten Oudenbosch

Wilt u graag uit eten Oudenbosch? Kom dan naar restaurant Het Ministerie van eten en drinken! Op nog geen 6 km van Oudenbosch vandaan bevindt zich in het centrum ons departement; Oud Gastel. Een uniek pand met een eigen historie dat terug komt in de uitstraling van ons restaurant. U kunt bij het Ministerie gaan genieten van culinaire gerechten gemaakt van seizoensgebonden streekproducten. Beleef ons unieke concept met vrienden, familie of relaties en kom genieten van de heerlijke Ministerie gerechten! Reserveren kan gemakkelijk via de button onderaan de pagina.

Het Ministerie van eten en drinken

Een eigentijds concept, bijzondere en historische locaties en originele culinaire gerechten. Dat kunt u verwachten bij Het Ministerie van eten en drinken. Bij ons kunt u terecht voor lunch, brunch, diner of gewoon gezellig borrelen. Omdat wij zijn ontstaan uit liefde voor eten, presenteren wij u met passie onze mooie en vooral lekkere gerechten. Het Ministerie is een restaurant met een eigentijdse, stoere en toegankelijke stijl. Daarnaast is Het Ministerie ook een merk waarbij de gast ons concept al beleeft zonder te eten!

Lekker lokaal |Uit eten Oudenbosch

Door zoals hierboven benoemd gebruik te maken van lokale en verse producten, kunt u diverse culinaire gerechten verwachten. Hierdoor is elke dag een verassing! U hoeft niet te kiezen, laat u verassen door onze suggesties. Daarnaast is het altijd mogelijk losse gerechten van de kaart te bestellen en bieden wij ook een 4-gangen menu aan. Mocht u speciale wensen of een allergieën hebben? Laat het onze culinaire ministers weten. Zij maken dan speciaal voor u een uniek gerecht.

Reserveren

Voor een diner kunt u gemakkelijk een reservering plaatsen. Dit kan via onze website of telefonisch. U kunt ons telefonisch bereiken op: 0165-518192.  Ook als u met grote groepen wilt komen is het verstandig eerst even te bellen. Zo zorgen wij dat alles gereed is zodat u een zorgeloze avond kunt beleven.

Tot snel bij Het Ministerie van eten en drinken in Oud Gastel!

Kerkstraat 2
4751 HN
Oued Gastel

0165 – 51 81 92
etenendrinken@hetministerie.eu

Direct reserveren