Uitjes Bergen op Zoom

Bent u op zoek naar uitjes Bergen op Zoom? Dan moet u de dag zeker afsluiten bij Het Ministerie van eten en drinken in Bergen op Zoom! Dit is een restaurant met een bijzondere uitstraling aan de Zuidzijde Haven. De structuur van het voormalige pakhuis is nog goed terug te zien in de gevel, waardoor het restaurant al direct een authentieke uitstraling heeft. Eenmaal binnen wordt u hartelijk welkom geheten door de ministers van Gastvrijheid (onze obers), die er alles aan zullen doen om uw middag of avond onvergetelijk te maken!

Wilt u een plaatsje reserveren? Dat kan direct online!

Uitjes Bergen op Zoom | kom naar Het Ministerie!

Het Ministerie van eten en drinken is al een bijzondere ervaring op zichzelf. Wij hebben geen vaste kaart en serveren wat de dag of het seizoen ons breng. De ministers van Culinaire Zaken (zo noemen we onze chefs) werken met bijzondere streekproducten, die iedere dag kraakvers van onze vaste leveranciers komen. Elke dag is hierdoor een verrassing, waar u ongetwijfeld van zult genieten!

We hebben altijd voldoende keuze aan vlees, vis, of vegetarische gerechten, dus er zit altijd iets voor u tussen. De prijs is daarbij wel altijd hetzelfde. Bij ons kunt u namelijk genieten van een 4-gangen diner voor €36,50! Uiteraard kunt u ook A la Carte bij ons eten, want het gaat bij ons om het genieten.

Reserveren of contact opnemen

Bent u benieuwd geworden en wilt u graag eens komen proeven? Dan kunt u online alvast een tafel reserveren. Ook is het natuurlijk mogelijk om contact op te nemen, als u nog vragen heeft of bijzonderheden wilt doorgeven. We staan u graag te woord en helpen u verder. Tot ziens bij Het Ministerie van eten en drinken!

Zuidzijde Haven 39
4611 HC
Bergen op Zoom

0164-820391
etenendrinken@hetministerie.eu

Direct reserveren