Valentijnsdiner Bergen op Zoom

Bent u op zoek naar een Valentijnsdiner Bergen op Zoom? Dan bent u bij Het Ministerie van eten en drinken aan het juiste adres voor een onvergetelijke Valentijnsdag! Ieder jaar transformeren wij ons restaurant in Bergen op Zoom weer om tot een mega Valentijn Experience. Ons restaurant is bij uitstek de ideale locatie om uw Valentijnsdiner te laten verzorgen!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om deze mogelijkheden te bespreken. Graag ontvangen wij u in een sfeervolle Valentijns ambiance aan de Zuidzijde Haven 39 in Bergen op Zoom!

Elke dag een verassing bij het Ministerie van eten en drinken

Bij het Ministerie van eten en drinken is het elke dag een verrassing, doordat onze ministers van Culinaire Zaken (zo noemen wij onze chefs) werken met seizoensgebonden streekproducten. Hierdoor kunt u elke dag iets anders op uw bord verwachten en daarom valt er volop te kiezen! De mooie seizoenen geven ons diverse en smaakvolle producten en in combinatie met de creativiteit van onze ministers van Culinaire Zaken is er per gang volop keuze.

Beleef het unieke concept van het Ministerie en geniet samen met uw vrienden, kennissen, familie of relaties in Oud Gastel of Bergen op Zoom. C’est la vie! (geniet van het leven!) zeggen wij of beter gezegd, zo vindt het Ministerie dat het zou moeten zijn.

Meer informatie over het Valentijnsdiner Bergen op Zoom

Wilt u meer informatie ontvangen over het Valentijnsdiner in Bergen op Zoom? Twijfel dan niet om contact op te nemen met één van onze medewerkers. In ons departement wordt u hartelijk welkom geheten door onze ministers van Gastvrijheid en wordt op onze eigen wijze meegenomen in het verhaal, waardoor u een veelbelovende avond tegemoet gaat waar u valt zult genieten!

Wij hopen u graag eens te bedienen in onze vestiging in Bergen op Zoom!

Zuidzijde Haven 39

4611 HC
Bergen op Zoom

0164-820391
etenendrinken@hetministerie.eu

Direct reserveren