Vegetarisch eten Bergen op Zoom

Wilt u graag lekker maar ook vegetarisch eten  Bergen op Zoom? Kom dan naar Het Ministerie van Eten en Drinken! Met culinaire vegetarische recepten kunt u bij ons terecht. Met onze ministers blijven wij zoeken naar vernieuwende overheerlijke vegetarische gerechten. Dit in combinatie met onze vaste verse streekproducten gaat u ongetwijfeld genieten van een fantastische vegetarische maaltijd.

Het Ministerie van Eten en Drinken |  Vegetarisch eten bergen op Zoom

Wilt u zowel vegetarisch als vleesgerechten eten? Ook dat is geen probleem. Wij bieden verschillende en variërende vlees en vis gerechten.  Met verse streekproducten op nummer 1 zijn wij continu bezig om de mooiste en lekkerste producten voor u klaar te maken.  Doordat wij met alleen maar lokale producten werken, weten wij tot op bord toe hoe deze producten verwerkt worden.  Doordat de streekproducten seizoensgebonden zijn kun u elke keer ander Vegetarisch gerecht verwachten. Met detail en passie bereid.

De  zuidzijde haven | De Ministerie Winkel

Als neusje op de zalm zit ons departement Bergen op Zoom  gevestigd aan de zuidzijde haven. Deze historische plek in Bergen op zoom staat al heel lang op de kaart. U wordt van harte uitgenodigd door onze ministers van gastvrijheid en laat u meenemen in de fantastische sferen wat de zuidzijde haven in Bergen op Zoom u te bieden heeft.
Wist u ook dat wij in ons departement in bergen op zoom een eigen winkel hebben? Hier kunt u als onze gast leuke gimmicks meenemen. Daarnaast is het ook mogelijk om verschillende topproducten of huiswijnen mee te nemen. Zo kun u thuis nog lekker nagenieten.

Reserveer direct online!

Uiteraard kunt u direct online reserveren, als u benieuwd bent geworden naar onze gerechten. Mochten er nog bijzonderheden zoals bepaalde allergieën of andere wensen zijn, geef dit dan gerust vooraf aan ons door zodat we hier rekening mee kunnen houden bij uw komst. Tot ziens bij het Ministerie van eten en drinken!

Zuidzijde Haven 39
4611 HC
Bergen op Zoom

0164-820391
etenendrinken@hetministerie.eu

Direct reserveren