Woensdrecht restaurant

Voor Woensdrecht restaurant kunt u wellicht ook 10 minuten richting het zuiden rijden, namelijk naar Bergen op Zoom. In de historische binnenstad is namelijk het Departement van het Ministerie van eten en drinken te vinden. Ons concept is ontstaan door liefde en passie voor goed eten. Met plezier presenteren onze ministers u mooie en vooral lekkere gerechten. Bij ons is het eten elke dag een verrassing, dit komt omdat onze Ministers van Culinaire Zaken uitsluitend werken met seizoensgebonden streekproducten. Hierdoor wisselt ons aanbod razendsnel en is ons menu daarnaast erg gevarieerd.

Reserveer gemakkelijk een tafel online bij het Ministerie van eten en drinken in Bergen op Zoom!

Departement Bergen op Zoom

Onze ministers van Gastvrijheid heten u van harte welkom bij het Ministerie in Bergen op Zoom. Zij zullen u meenemen in ons unieke concept. Met plek voor ruim 150 gasten is er daarnaast ook genoeg ruimte aan de bar. Want naast lunchen en dineren is het Ministerie van eten en drinken ook uitermate geschikt voor een gezellig borrel. Een fris speciaal biertje? Of toch een goed wijntje? Wij vertellen u hier graag alles over!

De gerechten bij het Ministerie worden gemaakt van seizoensgebonden producten en worden uitsluitend bij streekgebonden leveranciers gekocht. Hierdoor veranderd het menu per seizoen. Zo kunt u bij ons elke keer een ander gerecht verwachten. Bekijk onze huidige menukaart alvast op de website!

Bij het Ministerie van eten en drinken staat gastvrijheid en gezelligheid bovenaan. Wij zorgen dat u aan niets ontbreekt en u kunt gaan genieten van een onbezorgde avond. Mocht u een speciale gelegenheid hebben? Ook dan heten wij u van harte welkom! Of het nu om een doop, communie, verjaardag, groepsuitje, personeels- of teamuitje gaat, reserveer bij het Ministerie van eten en drinken. Wij bespreken samen met u de mogelijkheden!

Reserveer bij Woensdrecht restaurant

Kom genieten van een speciaal biertje, een frisse wijn of een smaakvolle cocktail bij ons Departement in Bergen op Zoom. U kunt telefonisch reserveren via 0164-820391 of druk op onderstaande button!

Zuidzijde Haven 39
4611 HC
Bergen op Zoom

0164-820391
etenendrinken@hetministerie.eu

Direct reserveren