Wouw restaurant

Bent u op zoek naar een Wouw restaurant? Dan moet u zeker bij Het Ministerie van eten en drinken zijn! Wij zijn gevestigd in Bergen op Zoom, op een korte afstand van Wouw. Het Ministerie van eten en drinken is een restaurant voor uiteenlopende doelgroepen en activiteiten, zo kunt u bij ons terecht voor groepsuitjes, personeelsuitjes, gezinsuitjes, teamuitjes en nog veel meer speciale momenten!

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag verder voor een onvergetelijke dag uit!

Wouw restaurant | Het Ministerie van Eten en Drinken verwelkomt u graag!

Bij Het Ministerie van eten en drinken is er volop keuze uit gerechten. Wij serveren wat de dag of het seizoen ons brengt en werken niet met een vaste menukaart. Onze ministers van Culinaire zaken werken met bijzondere streekproducten, welke iedere dag kraakvers van onze vaste leveranciers komen. Het is bij ons elke dag een verassing, waar u zeker van zult genieten!

Wij bieden altijd vele culinaire keuzes aan, variërend van vlees- , vis- en/of vegetarische gerechten, dus er zit altijd iets tussen wat u lekker vindt. Eén zekerheid heeft u in de prijs, u zult altijd genieten van een 4-gangen diner voor €36,50. A la Carte is uiteraard ook mogelijk.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Bij vragen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Ook als u bijzonderheden, zoals bepaalde allergieën wilt doorgeven, dan kunt u dat aangeven zodat we hier rekening mee kunnen houden. Uiteraard kunt u ook direct online reserveren. Tot ziens bij Het Ministerie van eten en drinken!

Zuidzijde Haven 39
4611 HC
Bergen op Zoom

0164-820391
etenendrinken@hetministerie.eu

Direct reserveren