Ons departement Bergen op Zoom

Ons departement in Bergen op Zoom heeft een fantastische locatie aan de Zuidzijde Haven. Deze historische locatie in Bergen op Zoom staat al heel lang op de kaart. De voormalige haven is in de structuur van de straat nog heel goed zichtbaar. Daarbij zijn de voormalige pakhuizen bewaard gebleven, zo ook op nummer 39. De bedrijvigheid aan dit stukje Bergen op Zoom is zeker niet verloren gegaan. Als het gaat om vakmanschap en kennis van zaken zitten wij hier op een perfecte locatie. Door de bijzondere gevel, de hoogte en de constructie hebben we er een fantastisch restaurant van kunnen maken met respect voor de locatie en het voormalige pakhuis.

U wordt hartelijk welkom geheten door onze ministers van Gastvrijheid en wordt op onze eigen wijze meegenomen in het verhaal, waardoor u een veelbelovende avond tegemoet gaat waar u valt zult genieten! We hebben in het departement Bergen op Zoom verschillende hoeken kunnen creëren waardoor de beleving en sfeer wordt vergroot. Er is naast onze 150 zitplaatsen voldoende ruimte voor een goed drankje aan de bar, daarbij kan er ook aan de bar heerlijk gegeten worden.

Onze Unieke stadstuin

In de stadstuin van ons departement in Bergen op Zoom hebben we ook een sfeervol terras, het Buitenhof. Het terras is geopend van wo. t/m zo. vanaf 12:00 uur. U kunt hier genieten van een heerlijke lunch en lekkere koele dranken. Ook voor de kids hebben we een passende lunch!

Ook voor een lekker drankje ben je hier op het juiste adres. Van een fris speciaal biertje, een passend wijntje of een smaakvolle cocktail. Wij laten u genieten en beleven!

Mocht u vragen hebben horen wij dit graag.

Direct reserveren


Ministerie Bergen op Zoom

Zuidzijde Haven 39
4611 HC
Bergen op Zoom

0164-820391
etenendrinken@hetministerie.eu