Moederdag 2019

Zondag 12 mei is het Moederdag, de perfecte dag om uw moeder extra te verwennen. Verras haar met een heerlijk 4-gangen Ministerie diner! Ons 4-gangen Ministerie diner bestaat uit diverse streek- en seizoensproducten en zijn een genot om te bereiden voor onze culinaire keukenbrigade en voor u heerlijk om te nuttigen samen met uw moeder. Reserveer uw tafeltje in één van onze departementen! Nog niet verklappen natuurlijk… u verrast uw moeder en wij verrassen u met heerlijke smaken, geuren en kleuren! U kunt uw moeder verrassen in ons departement Oud Gastel en Bergen op Zoom.

Bij ons Ministerie stelt u zelf een heerlijk 4-gangen diner samen voor een vaste prijs van € 36,50. Wij werken zoveel mogelijk met streekproducten van de hoogste kwaliteit en er valt altijd volop te kiezen!

Wilt u kans maken op een gratis 4-gangen diner voor 2?

Reserveer uw tafeltje online via www.hetministerie.eu/reserveren en zet het woord moederdag2019ministerie bij de opmerkingen. Onder alle reserveringen trakteren wij op een 4-gangen Ministerie diner voor 2 (deze actie is alleen geldig op 12 mei 2019)! Wij nemen hierover contact met u op!

Heeft u vragen? U kunt natuurlijk altijd even bellen: departement Bergen op Zoom  – 0164 – 82 03 91 en departement Oud Gastel – 0165 – 51 81 92