Ons Merk

Het Ministerie van eten en drinken heeft een eigentijdse, stoere en toegankelijke stijl. In de communicatie naar onze gasten gaan we uit van verrassing en beleving. Het sluit aan bij de fysieke departementen in Oud Gastel en Bergen op Zoom, zowel in het interieur als bij onze Ministers die u verwelkomen. Het Ministerie is een merk waarbij de gast het concept al beleefd zonder te eten! Het Ministerie probeert altijd in te springen op de actualiteit en de snelheid waarmee de horeca werkt. Daarbij staan innovatie en ontwikkeling nooit stil (niet in de gerechten, maar ook niet in de communicatie naar de gasten). Er wordt altijd gewerkt aan een nieuwe manier van creatief communiceren.

Ons Ministerie van eten en drinken wordt beschermd door onze registratie bij het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BOIP).

In het departement van Bergen op Zoom is het merk “Ministerie van eten en drinken” verder uitgerold met een eigen winkel waar u als onze gast een aantal leuke gimmicks en lokale versnaperingen kunt verkrijgen. Leuk om uw dinerbon als een totaal cadeau aan te kleden.