Onze ministers

ministers van Culinaire Zaken

Pascal staat voor u klaar om u op culinair gebied een nieuwe belevenis te tonen. U hoeft niet te kiezen, Pascal zal u verrassen met dagelijks wisselende gerechten bereidt met onze streekproducten van top kwaliteit.

Waggie maakt, bedenkt en ademt eten. Met al zijn passie en liefde maakt hij de lekkerste gerechten, passend bij het seizoen en uw wensen. Alleen het beste is goed genoeg voor Waggie.

minister van Gastvrijheid

Kees heeft al jaren met veel plezier in toonaangevende regionale horecagelegenheden gewerkt. Horeca is dan ook echt zijn passie, die hij elke dag weer gebruikt in het Ministerie. Kees geeft u graag advies over bijpassende dranken bij uw diner!

minister-president

Aan het hoofd van het Ministerie staat Remco. Als echte duizendpoot is Remco actief binnen tal van facetten in de horeca en kookte hij in het verleden in tal van restaurants. Remco is eigenaar en zal binnen het Ministerie verantwoordelijk zijn voor de conceptbewaking, de innovatie en de totale bedrijfsvoering.

Culinaire minister van de Toekomst

Onze Culinaire minister van de toekomst Polleke komt komend jaar zijn koksopleiding volgen in onze keukens. Onze chefs Pascal en Waggie gaan hem de fijne kneepjes van het vak bijbrengen.