Onze Ministers

Ministers van Culinaire zaken

Pascal staat voor u klaar om u op culinair gebied een nieuwe belevenis te tonen. U hoeft niet te kiezen, Pascal zal u verrassen met dagelijks wisselende gerechten bereidt met onze streekproducten van top kwaliteit.

Wagee maakt, bedenkt en ademt eten. Met al zijn passie en liefde maakt hij de lekkerste gerechten, passend bij het seizoen en uw wensen. Alleen het beste is goed genoeg voor Wagee.

Ministers van Culinaire ondersteuning

Als rechterhand van Pascal zorgt Yoeri voor de culinaire ondersteuning in het Ministerie Oud Gastel. Yoeri geniet ervan om dagelijks te kunnen variëren met verse producten en zo de gast keer op keer een nieuwe beleving te geven.

Minister van Gastvrijheid

Kees heeft al jaren met veel plezier in toonaangevende regionale horecagelegenheden gewerkt. Horeca is dan ook echt zijn passie, die hij elke dag weer gebruikt in het Ministerie. Kees geeft u graag advies over bijpassende dranken bij uw diner!

De Vliegende minister

In onze beide departementen is Pieter zeer actief en staat hij bekend als een echte gastheer. In het Ministerie zal onze Vliegende minister als rechterhand van Kees in Oud Gastel en Falco in Bergen op Zoom het Ministerie team komen versterken.

De Minister-president

Aan het hoofd van het Ministerie staat Remco. Als echte duizendpoot is Remco actief binnen tal van facetten in de horeca en kookte hij in het verleden in tal van restaurants. Remco is eigenaar en zal binnen het Ministerie verantwoordelijk zijn voor de conceptbewaking, de innovatie en de totale bedrijfsvoering.