Ministerie diner

In het Ministerie van eten en drinken is er volop keuze. U kiest gewoon uw favoriete gerecht! Wij serveren namelijk wat de dag of het seizoen ons brengt en hebben geen vaste dinerkaart. De ministers van Culinaire Zaken werken met bijzondere streekproducten, welke iedere dag kraakvers van onze vaste leveranciers komen. Elke dag in het Ministerie is hierdoor een verrassing, waar u zeker van zult genieten!

Wij bieden altijd vele culinaire keuzes aan, variërend van vlees- , vis- en/of vegetarische gerechten, dus er zit altijd iets tussen wat u lekker vindt. Eén zekerheid heeft u in de prijs, u zult altijd genieten van een 4-gangen diner voor €36,50. A la Carte is uiteraard ook mogelijk. Genieten staat voor voorop in onze Ministeries van eten en drinken.

Voorgerechten

Carpaccio – USA Style – Rib roast – Cheddar – Rucola

Mosselen – Gegratineerd – Oude Kaas – Knoflook

Vitello Tonato – Kalf – Tonijnmayo – Rucola – Augurk

Kalfstartaar – Eitje – Truffelmayo

Ceasar salad – Achter Glas – Ei – Bacon – Kip – Ansjovis

Soepen

Tomaat Pomodorisoep – Orzopasta – Oregano – Mascarpone

Mediteraanse Vissoep – Pernod – Prikker met Garnaal

Hoofdgerechten

Lamsbout – Confit – Sjalottensaus – Orzopasta

“Catch of the day” Zeemansstijl – Gegrilde Groenten

Varkenshaas – Mediteraanse wijze

Kabinetsbiefstuk – Diamanthaas – Kalfsspread – Spekje – Bourgondische saus

Kabeljauwfilet – Dakje van Lomo – Citroen-pepersaus

Naast bovenstaande hoofdgerechten hebben

wij per departement nog een aantal specials.

Vraag uw minister!

Desserts

Uw minister vertelt u graag met veel passie en plezier de keuze uit de verschillende desserts.

Chef’s Choice

Onze leveranciers leveren dagelijks de mooiste verse producten. Onze chef-kok selecteert de mooiste en lekkerste ingrediënten en maakt met zijn team een prachtig en smaakvol hoofdgerecht. Vraag uw minister om meer informatie over de actuele specialiteit!

Voorts hebben wij wekelijks bij de verschillende departementen nog extra keuzegerechten van lokale producten.

Bij het Ministerie van eten en drinken kunt u genieten van echte Brabantse gastvrijheid. Naast ons heerlijk Bourgondisch 4-gangen diner kunt u ook bij ons terecht voor verschillende speciaalbieren en wijnen. Onze gerechten zijn perfect te combineren met onze speciaalbieren of de zorgvuldig uitgekozen wijnen, passend bij het gerecht. Het juiste speciaal biertje of wijntje vinden bij het juiste stukje vlees of vis? Aarzel niet en vraag advies aan onze liefhebbers binnen ons Ministerie. Met het seizoen veranderen de bieren op onze wisseltappen mee, waarbij u elk seizoen kunt genieten van nieuwe smaken.