Ministerie Oud Gastel

Gelegen in het mooie centrum van Oud Gastel staat het unieke restaurant Ministerie van eten en drinken. In het authentieke pand aan de Kerkstraat 2 zullen wij u laten proeven, ruiken en beleven van onze culinaire verrassing. Beleef het concept van het Ministerie en geniet samen met uw vrienden, kennissen, familie of relaties. C’est la vie zeggen wij, zo is het leven of beter gezegd, zo vindt het Ministerie dat het zou moeten zijn.

Bij het Ministerie is elke dag een verrassing, doordat onze chefs werken met seizoensgebonden streekproducten, hierdoor kunt u elke dag iets anders op uw bord verwachten en daarom valt er volop te kiezen! De mooie seizoenen geven ons veel diverse en smaakvolle producten en in combinatie met de creativiteit van onze ministers van Culinaire Zaken is er per gang veel keuze. U kiest gewoon uw favoriete gerecht!

Wij werken met en aan topproducten, waar mogelijk van lokale ondernemers en leveranciers. Zo koopt het Ministerie bij en van de bron. Elke dag is een nieuwe uitdaging voor onze ministers van Culinaire Zaken, welke zij zeker niet uit de weg zullen gaan. U hoeft niet te kiezen, laat u verrassen door de suggesties van onze chefs.

Bij het Ministerie kunt u een heerlijk 4-gangen menu voor €36,50 en een avond vol verrassingen & gezelligheid verwachten. Wij hopen u te mogen ontvangen in het Ministerie van eten en drinken in Oud Gastel om u een onvergetelijke avond of middag te mogen verzorgen.

C’est la vie en tot snel!

Direct Reserveren

[contact-form-7 id="207"]