De vis wordt duur betaald

Als je een lekker visje in een restaurant bestelt, loop je de kans dat je een andere vis krijgt dan die op de kaart staat. Vijf op de tien gerechten bevatten niet de soort vis die op de menukaart staat. Dit blijkt uit onderzoek op het gebied van vis en zeedieren en voeding.

Verse vis is nog nooit zo duur geweest. De prijzen voor verse vis zijn historisch hoog, waardoor het tongetje op het bord bijna onbetaalbaar is geworden. Vis wordt een product voor de rijken.

 

Bij het Ministerie slaat u de lekkerste vis aan de haak

Bij het Ministerie van eten en drinken heeft u altijd een heerlijk en eerlijk visje op uw bord. Bij het Ministerie is elke dag een verrassing, doordat onze ministers van Culinaire Zaken werken met seizoensgebonden streekproducten, hierdoor kunt u elke dag iets anders op uw bord verwachten.

Wij werken met en aan topproducten, waar mogelijk van lokale ondernemers en leveranciers, zo ook onze heerlijke vis. Zo koopt het Ministerie bij en van de bron. Elke dag is een nieuwe smaakvolle uitdaging voor onze ministers van Culinaire Zaken en ministers van Gastvrijheid, welke zij zeker niet uit de weg zullen gaan. U hoeft niet te kiezen, laat u verrassen door heerlijke visgerechten!

Tot snel bij het Ministerie van eten en drinken in Oud Gastel

Reserveren? Klik hier

Vier Pasen samen bij het Ministerie

De eerste zonnestralen zijn er weer en ook wij als team Ministerie worden daar blij van!
Met eerste paasdag willen we graag samen uitpakken! U ook? Heerlijk genieten van een 4-gangen diner!

Wij willen u graag te woord staan: ☎️ 0165 – 51 81 92 en geniet van al het lekkers wat wij u te bieden hebben! Of reserveer direct via www.hetministerie.eu/reserveren

Reserveren? Klik hier
  • MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.