3 gangen menu Bergen op Zoom

Op zoek naar een culinair betaalbaar 3 gangen menu Bergen op Zoom? Dan heeft Het Ministerie van eten en drinken precies wat u zoekt. Gelegen in het centrum aan de Zuidzijde Haven kunt u gaan genieten van een overheerlijk diner. Dit niet van 3-gangen maar van maar liefst 4-gangen! Culinair en betaalbaar hebben wij variërende gerechten van vlees, vis en/of vegetarisch. Naast ons 4-gangen menu kunt u ook altijd A la Carte eten. Daarnaast serveren wij wat de dag of het seizoen ons brengt. Door alleen maar gebruik te maken van bijzondere streekproducten is elke dag een verassing. Plaats vandaag nog uw reservering onderaan deze pagina!

Het Ministerie van eten en drinken

In onze 2 departementen gevestigd in Bergen op Zoom en Oud Gastel presenteren wij met passie en liefde voor eten onze unieke gerechten. Kwaliteit en oog voor detail staan voorop en door middel van streekeigen en verse producten kunt u elke dag genieten van verschillende gerechten. Naast dineren kunt u bij ons ook terecht voor lunch, brunch of een lekkere borrel. Zo kunt u aan de bar of op ons terras gaan genieten van een lekker koud speciaal biertje tot aan smaakvolle cocktails.

Ministerie diner | 3 gangen menu Bergen op Zoom

Geen 3-gangen, maar een overheerlijk 4 gangen diner met ruime keuze uit de meest uiteenlopende gerechten. Het 4-gangen menu bestaat uit een voorgerecht gevolgd door een zelfgemaakte verse soep. Vervolgens een hoofdgerecht met keuze uit diverse vlees-, vis,- en vegetarische gerechten. Tot slot wordt het menu afgesloten met een luxe dessert. Omdat onze leveranciers dagelijks de mooiste producten leveren maken onze chef-koks de lekkerste en mooiste hoofdgerechten. Vraag de ministers van gastvrijheid over de actuele specialiteit.

Reserveren

Een reservering plaatsen is wel zo handig. Zo bent u altijd verzekerd van een plekje. U kunt reserveren via de website. Mocht u speciale wensen en/of vragen hebben kunt u uw reservering ook telefonisch plaatsen. U kunt ons bereiken op: 0164-820391. Mocht u  allergieën hebben voor bepaalde producten, geef dit dan duidelijk aan bij uw reservering. Onze Ministers houden hier dan rekening mee.

Tot snel bij Het Ministerie van eten en drinken!

Zuidzijde Haven 39
4611 HC
Bergen op Zoom

0164-820391
etenendrinken@hetministerie.eu

Direct reserveren