Bergen op Zoom brasserie

Bent u op zoek naar Bergen op zoom brasserie? Dan moet u zeker bij Het Ministerie van eten en drinken zijn! Gevestigd in Bergen op zoom en op loopafstand van de grote markt. De perfecte plek voor een heerlijk tussendoortje, brunch of diner. Als u een leuke plek zoekt voor uiteenlopende activiteiten kunt u bij ons terecht! Ook is  het Ministerie van eten en drinken een perfecte plek voor groepsuitjes, personeel feestjes en nog veel meer speciale momenten! Een unieke en speciale ervaring dat wil toch iedereen.

Twijfel niet en laat u verassen door onze top Ministers! Zij maken van elke gelegenheid een culinair hoogstandje. Reserveer snel en kom genieten van een onvergetelijke dag uit.

Brasserie Restaurant |  Kom naar Het Ministerie van eten en drinken.

Bij ons werken we niet met een vaste menukaart, daardoor is elke dag een verassing! Met de meest bijzondere streekproducten die vers van onze leveranciers komen maken onze Ministers van Culinaire zaken dagelijks een fantastische maaltijd voor u.  Ook kunt u bij ons terecht voor een hapje en drankje.

Door onze culinaire top chefs kunt u komen genieten van variërende vlees-, vis- en/of vegetarische gerechten. Zo zit er altijd een gerecht bij naar uw wens.  U heeft slechts een 4-gangen menu voor maar €36.50. A la Carte is uiteraard ook mogelijk.

Contact |  Bergen op zoom brasserie

Voor speciale wensen kunt u ook terecht bij ons. Gluten vrij? Allergisch voor noten of pinda’s ? Geen probleem! Geef het tijdig aan en onze ministers houden hier rekening mee bij het maken van uw gerecht. Wilt u alvast een impressie van wat u kan verwachten bij Het Ministerie van Eten en drinken? Kijk een op onze website. Hier kunt u zien hoe onze ministers te werk gaan en wat de mogelijkheden zijn. Zo kunt u zien waarom oog voor detail en mooie producten zo belangrijk zijn. U kunt ook alvast online reserveren. Ook hier kunt u uw keuzes aangeven.

Zuidzijde Haven 39
4611 HC
Bergen op Zoom

0164-820391
etenendrinken@hetministerie.eu

Direct reserveren