Bergen op Zoom diner

Bent u op zoek naar Bergen op Zoom diner? Dan is het Ministerie van eten en drinken het ideale restaurant! Wij hebben een eigentijdse, stoere en toegankelijke stijl. We willen onze gasten niet alleen de lekkerste gerechten aanbieden, maar proberen ze ook mee te nemen in ons verhaal en de beleving. Ons prachtige pand in de voormalige haven van Bergen op Zoom helpt hier zeker bij mee!

Benieuwd naar ons restaurant? Reserveer dan direct of neem contact op!

Bergen op Zoom diner bij het Ministerie van eten en drinken

Bij ons is het elke dag een verrassing wat u op uw bord krijgt, want onze Ministers van Culinaire Zaken (zo noemen wij onze chefs) werken met seizoensgebonden streekproducten. Hierdoor zit er veel variatie in onze gerechten en kunt u bij ons elke dag iets anders eten. Bij ons kunt u samen met uw familie en vrienden genieten van een heerlijk 4 gangen diner, of A la Carte eten. Wij bieden altijd vele culinaire keuzes aan, variërend van vlees- , vis- en/of vegetarische gerechten, dus er zit altijd iets tussen wat u lekker vindt. Naast heerlijk gerechten hebben wij ook een ruim aanbod aan speciaal bieren en zorgvuldig uitgekozen wijnen. Bent u op zoek naar het perfecte biertje of wijntje bij uw gerecht? Vraag het gerust aan één van onze ministers. Ze geven u graag advies!

Lekker lokaal

Wij houden van lokaliteit, waardoor we met streekproducten werken. In Bergen op Zoom hebben we naast een restaurant ook een eigen winkel waar u als gast een aantal leuke gimmicks kunt verkrijgen. Leuk om uw diner bon als cadeau totaal aan te kleden! Daarnaast is het ook mogelijk om onze huiswijnen en lekkere producten mee te nemen zodat u thuis nog eens kunt nagenieten van de kwaliteit. We zien u graag bij het Ministerie!

Zuidzijde Haven 39
4611 HC
Bergen op Zoom

0164-820391
etenendrinken@hetministerie.eu

Direct reserveren