Bergen op Zoom eetcafé

Bent u op zoek naar Bergen op Zoom eetcafé? Dan is Het Ministerie van eten en drinken het restaurant waar u moet zijn! Wij hebben een restaurant gevestigd aan de Zuidzijde Haven in Bergen op Zoom, waar u van woensdag t/m donderdag van harte welkom bent voor een lunch, diner of borrel. Onze ministers van Gastvrijheid ontvangen u hartelijk, en zorgen er voor dat het u aan niks ontbreekt. Kom gezellig langs en reserveer direct online!

Bergen op Zoom eetcafé | Het Ministerie van eten en drinken

Bij ons is het elke dag een verrassing wat u op uw bord krijgt, omdat onze Ministers van Culinaire Zaken uitsluitend koken met seizoensgebonden streekproducten. We bekijken dus per dag wat onze lokale leveranciers ons te bieden hebben! Uiteraard kunt u ook A la carte bij ons komen eten, als u dat liever heeft. U geniet bij ons al van een 4-gangendiner voor slechts €36,50. Genoeg redenen dus om eens te komen proeven!

Wilt u ook thuis kunnen proeven van onze heerlijke producten? Dat kan! In Bergen op Zoom hebben wij namelijk naast een restaurant ook een winkel waar u de producten kunt kopen. Erg leuk om cadeau te geven of natuurlijk om zelf te van genieten!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of heeft u speciale wensen als u bij ons komt eten? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan zowel telefonisch als via het contactformulier op de website. Als er bijvoorbeeld in het gezelschap mensen met allergieën zijn, kunt u dit ook vooraf aan ons doorgeven. Dan houden wij hier rekening mee tijdens jullie bezoek. Tot ziens bij Het Ministerie van eten en drinken!

Zuidzijde Haven 39
4611 HC
Bergen op Zoom

0164-820391
etenendrinken@hetministerie.eu

Direct reserveren