Bergen op Zoom restaurant centrum

Zoekt u naar een Bergen op Zoom restaurant centrum? Dan is Het Ministerie van eten en drinken de ideale locatie voor u! Het Ministerie van eten en drinken is een culinair restaurant gelegen aan de Zuidzijde haven in Bergen op Zoom.  Samen met de gastvrijheid, heerlijke wijnen en culinaire gerechten maken wij, samen met uw gezelschap, uw avond compleet!

Bent u nieuwsgierig wat er op de menukaart staat? Neem dan alvast een kijkje op onze menukaart en laat het water u in de mond lopen! Bent u al direct enthousiast? Reserveer dan nu een tafel via ons online reserveringssysteem op de website.

Gaat u voor een Ministerie 4-gangen diner of toch voor À la carte?

Naast ons Ministerie 4-gangen diner is er uiteraard ook de mogelijkheid om à la Carte te dineren. Alle gerechten van het 4-gangen diner zijn los te bestellen en er zijn verschillende bijgerechten toe te voegen aan uw diner. Onze ministers kunnen u hierin begeleiden en adviseren. De ministers kunnen ook voor u kiezen, waardoor u bij ons een culinaire verrassing op uw bord kunt verwachten.

Ook wanneer u last heeft van allergieën kunt u bij ons terecht. Wij ontvangen uiterlijk één dag voor de reservering uw specifieke wensen. Hierdoor kunnen wij samen met u een perfect diner samenstellen.

Reserveren Bergen op Zoom restaurant centrum?

Het is niet noodzakelijk om te reserveren. Maar mocht u met grote groepen zijn, dan is dit wel verstandig. U kunt een reservering maken direct via de website of telefonisch! Mocht u vragen hebben horen wij dit graag. Onze ministers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Zuidzijde Haven 39
4611 HC
Bergen op Zoom

0164-820391
etenendrinken@hetministerie.eu

Direct reserveren