Bergen op Zoom restaurant

Bent u op zoek naar een Bergen op Zoom restaurant? Dan is Het Ministerie van eten en drinken de aangewezen partij voor u! Bij het Ministerie van eten en drinken is het elke dag een verrassing, doordat onze ministers van Culinaire Zaken (zo noemen wij onze chefs) werken met seizoensgebonden streekproducten. Hierdoor kunt u elke dag iets anders op uw bord verwachten en daarom valt er volop te kiezen van onze heerlijke menukaart.

Bent u benieuwd wat er dit seizoen op de menukaart staat? Neem dan alvast een kijkje en laat het water in uw mond lopen!

Liefde voor lekker eten – Het Ministerie van eten en drinken

Het Ministerie van eten en drinken is ontstaan uit liefde voor eten. Onze ministers presenteren met passie en vooral liefde alle lekkere gerechten, welke met vol overgave bereid en geselecteerd zijn. Wij gebruiken dagverse, lokale producten en seizoensgebonden producten. Hierdoor is het voor u elke dag een verassing wat u op uw bord gepresenteerd krijgt. Wij bieden u een 4-gangendiner aan voor een vast bedrag van €36,50 per persoon. U kunt ook bij ons terecht voor een hapje en een drankje. Zo wordt borrelen ook nog eens culinair!

Contact – Bergen op Zoom restaurant

Jong of oud, eten of drinken, dineren of borrelen, alles kan bij Het Ministerie van eten en drinken, niks is ons te gek! Onze ministers staan graag voor u klaar! Geniet van de sfeer van ons restaurant, het lekkere eten en drinken, maar geniet vooral van uw eigen gezelschap!

Wij bieden u zeker weten een veelbelovende avond. Het enige wat u hoeft te doen is te reserveren via ons online reserveringssysteem en wij verzorgen de rest. Wij zien u graag in ons restaurant verschijnen!

Zuidzijde Haven 39
4611 HC
Bergen op Zoom

0164-820391
etenendrinken@hetministerie.eu

Direct reserveren