Bergen op Zoom uitjes

Bent u op zoek naar Bergen op Zoom uitjes? Dan bent u bij Het Ministerie van eten en drinken helemaal aan het juiste adres. Ons bijzondere restaurant is al een ervaring op zichzelf, waar u terecht kunt voor heerlijke gerechten. Het is bij Het Ministerie altijd een verrassing wat u op uw bord krijgt. Onze ministers van Culinaire Zaken (onze koks) koken namelijk uitsluitend met seizoensgebonden streekproducten. Hierdoor wisselt het aanbod met de dag! Uiteraard kunt u bij ons ook gewoon A la Carte eten. We hebben dus voor ieder wat wils!

Bent u benieuwd? Reserveer direct een tafel online!

Bergen op Zoom uitjes | Kom naar Het Ministerie!

In ons departement Bergen op Zoom hebben we een eigen winkel waar u als onze gast een aantal leuke gimmicks kunt verkrijgen. Leuk om uw dinerbon als een totaal cadeau aan te kleden. Daarbij is het ook mogelijk om onze huiswijnen en lekkere producten mee te nemen om thuis nog eens na te genieten van onze kwaliteitsproducten. Zo kunt u ook thuis het Ministerie van eten en drinken nogmaals proeven, ruiken en beleven!

Wij vinden het heel belangrijk dat u zich direct welkom bij ons voelt. Daarom zullen onze ministers van Gastvrijheid (onze obers) er alles aan doen om het u naar uw zin te maken. Alles draait natuurlijk om lekker eten, maar ook vooral om het genieten! Graag vertellen wij u aan tafel meer over onze bijzondere gerechten, met natuurlijk een bijpassend drankje. Onze wijnkaart is zeer uitgebreid, waardoor er altijd een goede wijn voor bij uw gerecht bij zit.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie over ons restaurant? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord en vertellen alles wat u wilt weten. Uiteraard kunt u ook direct online reserveren. Tot ziens bij Het Ministerie!

Zuidzijde Haven 39
4611 HC
Bergen op Zoom

0164-820391
etenendrinken@hetministerie.eu

Direct reserveren