Brasserie Bergen op Zoom

Bent u op zoek naar een brasserie Bergen op Zoom, om gezellig wat te komen drinken of een hapje te eten? Dan bent u bij Het Ministerie van eten en drinken zeker aan het juiste adres! Ons restaurant, aan de Zuidzijde Haven, heeft nog steeds de zichtbare structuur van de oude haven. Dit maakt de buitenkant erg karakteristiek en uniek. Maar binnen is de sfeer minstens zo fijn. Onze Ministers van gastvrijheid heten u bij binnenkomst van harte welkom, en zullen er alles aan doen om u een heerlijke middag of avond te bezorgen.

Reserveer direct online een tafel bij ons!

Brasserie Bergen op Zoom – een heerlijke middag over avond beleven

Wat ons uniek maakt, is dat onze chefs koken met seizoensgebonden streekproducten. Hierdoor is het elke dag een verrassing wat u op uw bord krijgt, en wisselt ons menu razendsnel! Deze liefde voor lokale streekproducten willen we niet alleen doorgeven in ons restaurant, maar in Bergen op Zoom hebben we ook een eigen winkel waar we deze heerlijke producten verkopen. Leuk om als cadeautje te geven, of om thuis nog even na te kunnen genieten natuurlijk!

Bij ons kunt u al genieten van een 4-gangen menu voor maar €36,50! Laat u verrassen door de heerlijke gerechten die onze Ministers van Culinaire Zaken voor u maken. Uiteraard is het ook altijd mogelijk A la carte te eten.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of heeft u misschien speciale wensen bij uw reservering? Laat het ons weten en neem contact met ons op! Uiteraard kunt u ook direct een tafel online reserveren. Reserveren is bij ons niet verplicht, maar in het weekend willen we het wel aanraden. We hopen u snel te zien bij Het Ministerie van eten en drinken!

Zuidzijde Haven 39
4611 HC
Bergen op Zoom

0164-820391
etenendrinken@hetministerie.eu

Direct reserveren