Brasserie Oudenbosch

Voor een brasserie Oudenbosch is het Ministerie van eten en drinken Oud Gastel wellicht wat u zoekt. Als u namelijk via de N640 en N641 richting Oud Gastel rijdt vindt u in het centrum ons gezellige restaurant. In dit authentieke pand serveren wij u de lekkerste broodjes en gerechten. Aangezien onze menukaart gericht is op een breed publiek, geeft onze kaart u een ruime keuze. Om de kwaliteit van onze gerechten te waarborgen werken wij uitsluitend met verse streek producten.

Reserveer vandaag nog een tafel bij het Ministerie van eten en drinken in Oud Gastel!

Het ministerie van eten en Drinken Oud Gastel

Een unieke formule, overheerlijke gerechten van verse ingrediënten en een onwijs gezellige locatie. Dat is het Ministerie van eten en drinken! U wordt hartelijk welkom geheten door onze ministers van Gastvrijheid. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor een heerlijk diner of hapje en drankje aan de bar. Zo wordt borrelen ook nog eens culinair! Bekijk ons aanbod voor een overheerlijke lunch op de website.

Gezellig uit eten met een grote groep? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons restaurant is geschikt voor grotere gezelschappen tot 80 personen. Voor bijvoorbeeld een feestavond, borrel, receptie of een andere soort partij. Neem altijd eerst telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Reserveer bij brasserie Oudenbosch

Jong of oud, eten of drinken, dineren of borrelen? Alles kan bij Het Ministerie van eten en drinken, niks is ons te gek! Het enige wat u hoeft te doen is te reserveren. Dit kun u gemakkelijk doen via ons online reserveringssysteem. Heeft u vragen over de reservering of wilt u allergieën doorgeven? Dan kunt u ons telefonisch bereiken op 0165-518192.

Kom gezellig naar het Ministerie van eten en drinken en kom genieten van een heerlijk diner!

OUD GASTEL
Kerkstraat 2
4751 HN

0165 – 51 81 92
etenendrinken@hetministerie.eu

Direct reserveren